Pomenirea tuturor credincioşilor răposaţi

3 răspunsuri

  1. Vandra Vasile spune:

    Deşi a avut loc pomenirea credincioşilor răposaţi la data de 2 noiembrie eu fiind un novice în răsfoirea informaţiilor internaute, rămân astăzi impresionat de grandoarea şi conştiinciozitatea cu care putem fi informaţi precum şi îşi fac datoria semenii noştri. Se împlineşte curând un an de când tatăl meu adoptiv a răposat şi-mi fac speranţe în rugăciune pentru el, pentru Purgator. Nu am nimic de pierdut exprimându-mi gândurile care nu se vor a fi decât fireşti.

  2. Vandra Vasile spune:

    Deşi ceea ce spun nu este tocmai conform preceptelor creştine sunt încântat, într-un final la 38 de ani, să constat că ziua mea de naştere 30 oct. coincide cu ziua declarării Fericitului Ieremia Valahul-Geremia Stoica da Valacchia protectorul imigranţilor, mai ales fiindcă am stat, deşi pentru puţin, în Italia şi Spania, întorcându-mă cu bine.

  3. Am mulţumirea bunei informări în timp real a lucrului bine făcut aceia a rugăciunilor pentru cei răposaţi la revoluţie, a altor evenimente importante. Peste acestea aş dori să aflu despre relaţia Casei Regale Române cu Biserica Romano-Catolică când eram organizaţi ca stat monarhie, pentru sensul pozitiv al vieţii de atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.