Despre (Mega) Librărie

Bine aţi venit la (Mega) Librăria noastră. De ce spunem - cu jumătate de gură - "mega"? Pentru că de fapt aici găsiţi mai multe librării într-un singur loc. O serie de parteneriate ne permit să vă mediem vânzarea de cărţi de la diferite librării catolice din ţară.

Catholica.ro vinde cărţi?
Atenţie: noi doar mediem, facem legătura între Dvs şi mai multe librării catolice. Aceasta înseamnă că de pe acest sit faceţi comanda, ea ajunge la librăria aleasă de Dvs, librăria o onorează şi Dvs primiţi cărţile. Catholica.ro îşi face simţită prezenţa doar în primul pas: efectuarea comenzii. Mai departe procesul decurge strict între Dvs şi librăria sau librăriile alese.

Şi merge?
Mii de vânzări făcute de la lansarea sitului Catholica.ro cu prima librărie în colaborare (Presa Bună). Şi mai multe vânzări în noua formulă, de parteneriat cu mai multe librării.

Nu e mai scump aici?
Nu. No. Nein. Catholica.ro nu primeşte comisioane pentru vânzare. Comenzile pentru Librăria Presa Bună făcute prin Ercis.ro sau prin Catholica.ro au acelaşi statut. Librăriile tratează comenzile venite de aici în exact aceleaşi condiţii (preţ, viteză de onorare) cu cele primite de pe siturile proprii, unde ele există.

Concret cum fac?

  • Trebuie să vă deschideţi un cont pe Catholica.ro (meniul de sus, Membri, Înscriere). Între datele de înscriere vi se va cere adresa completă şi numărul de telefon - nu pentru noi ci pentru comenzi de cărţi (datele ajung la librării cu comenzile Dvs).
  • Începeţi să parcurgeţi una sau mai multe dintre librăriile pe care le găzduim. Comandaţi cărţile pe care le doriţi.
  • Când aţi terminat vedeţi coşul de cumpărături (meniul de sus, Librării, Coş cumpărături). Modificaţi dacă mai e ceva de modificat, apoi treceţi la expediţia comenzii. Comanda merge prin email, la librărie şi o copie Dvs.
  • Librăria primeşte comanda şi în câteva zile (maxim 15 zile) trimite coletul cu cărţile. Dvs veţi fi notificat de Poşta Română că aveţi un colet (mai bine, verificaţi Dvs la oficiul poştal de care aparţineţi) şi ridicaţi coletul în regim ramburs.

Ce ar trebui să mai ştiu?

  • Dacă faceţi comenzi şi nu le ridicaţi intraţi într-o listă neagră şi nu veţi mai putea face solicitări ulterioare.
  • Majoritatea librăriilor adaugă la costul cărţilor şi cheltuielile de expediţie. În concluzie la final veţi plăti nu doar preţul afişat în coşul de cumpărături, ci şi câţiva lei în plus pentru expediţie.
  • Unele librării au oferte speciale: reduceri la cărţile proprii sau scutirea de cheltuielile de expediţie. Vedeţi prima pagină a fiecărei librării pentru a înţelege condiţiile de vânzare.