Icoana mutilată

5 răspunsuri

  1. Maria V spune:

    desi am 11 ani ma duc la biserica si cred in Dumnezeu F. mult .Nu cred ca icoana este falsa de ce a facut minuni da ce este falsa ?? am ramas surprinsa de ce ati scris daca credeti in Dumnuzeu trebuie sa fiti necredinciosi daca spuneti asa ceva . Pt. a va Convinge ca ce ati scris nu este adevarat sa stiti ca mama mea a avut mari probleme cu stomacul si toata ziua nu mai putea de durere si am mers inrr-o zi la Nicula si ne-am atins de icoana facatoare de minuni si pe mama mea a doua zi nu a mai durut-o stomacul.

  2. Alex spune:

    Nu este admisibil crestine sa blasfemiezi puterea harica ce se afla in actuala si autentica icoana a manastirii. Sunteti dornici sa va cuceriti audienta dand in institutia care detine locul I in sondaje privind increderea romanilor.
    Pacat ca nu purtam cat de putin frica de Dumnezeu!

  3. George spune:

    Eu cred totusi ca icoana de la Nicula este totusi o copie deoarece sunt prea evidente diferentele, cum ar fi sculptura aureolelor. In icoana originala aureolele nu se intersecteaza sau nici macar nu se taing, pe cand in cea de la m Nicula aureolele se ating (aureola Maicii Domnului chiar se suprapune peste a lui Iisus). Si din aceasta cauza eu cred ca icoana de la manastire este o copie reusita a icoanei originale. Hai sa zicem ca totusi este icoana originala si „restaurata„, insa ea putea fi modificata doar in ceea ce priveste desenul si culorile nu insa si sculptura lemnului, care difera destul de mult intre cele doua icoane

  4. Anonim spune:

    Eu cred cu tarie in puterea Maicii Domnului, caci orice icoana poate fi facatoare de minuni daca te rogi cu credinta. Indiferent daca este originala sau nu icoana a facut mai multe minuni si cred ca e cea originala.

  5. Marius spune:

    Felicitari, foarte putini au credinta pe care o ai tu. Drepte sunt cuvintele Mantuitorului „Lasati copiii sa vina la Mine… a unora ca acestia este Imparatia Cerurilor„

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *