Anunţul privind Cardinalii ce vor fi creaţi la 18 februarie 2012

1 răspuns

  1. Multumim Bunului Dumnezeu pentru Iubirea Sa!
    Cu noi este Dumnezeu
    Intelegeti neamuri si va plecati,
    Caci cu noi este Dumnezeu!
    „Am fost hirotonit in beciul unui bloc din Cluj”, imi spunea la telefon Mitropolitul nostru Lucian Muresan. „Ati scris pe placul inimii mele!… este important sa vedem – ce mult ne iubeste Dumnezeu!” Lecturase articolul meu „Ce mult ne iubeste Dumnezeu!” din revista Vita Catholica Banatus. Incercasem sa fac cunoscuta Iubirea lui Dumnezeu in viata Bisericii noastre Romane Unite cu Roma, Greco-Catolica… cum rasplateste El fidelitatea in marturisirea creditei. Aceste adevaruri aveam sa le fac cunoscute in lucrarea mea intitulata „Ce mult ne iubeste Dumnezeu!- bucurati-va!”
    Asadar, priviti cu ochii sufletului, de la hirotonirea, in taina,la 19 decembrie 1964, in beciul unui bloc,ridicarea pas cu pas… preot, episcop, mitropolit…arhiepiscop major… pana la 18 februarie 2012, cand va fi creat cardinal al Bisericii Catolice, al Bisericii Universale. Doar Dumnezeu poate fi autorul unor astfel de dovezi de Iubire si pretuire.
    Iata cum la 50 de ani de la inceperea Conciliului Vatican II, Spiritul Sfant lucreaza facandu-ne sa intelegem adevarul „Dumnezeu este Iubire!”

    Multumim ca suntem si noi martorii fidelitatii Lui fata de cei care au raspuns prin cuvant si fapta, cu iubire la Iubirea Lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *