Vaticanul ştie de ameninţarea asupra Catedralei Sf. Iosif

7 răspunsuri

 1. Nu suntem de acord cu acea cladire megalomana langa biserica.

 2. Arhitectura cladirii respective este intr-un prea mare contrast cu arhitectectura bisericii. Acea persoana ce a proiectat acea cladire nu are simtul esteticului? Nu suntem de acord cu construirea acelei cladiri.

 3. Arhitectura cladirii este intr-un contrast izbitor cu arhitectectura bisericii. Nu suntem de acord cu construirea acelei cladiri.

 4. Noi dezavuam proiectul. Cei care l-au aprobat trebuiau sa aiba mai multa consideratie pentru ceea ce reprezinta Catedrala Sf Iosif pentru societate.

 5. Doru-Mihai spune:

  In toate tarile lumii civilizate exista prevederi stricte, clare si fara interpretari asupra masurilor de protectie a monumentelor de arta, istorice, de cult – considerate sacre, tabu chiar – pana si de guvernamintele excesiv de secularizate. Aceste prevederi, care respecta criterii precise, nu ar fi putut permite in ruptul capului agresarea (premeditata? ) Catedralei Sf. Iosif – intr-o tara europeana. Dar cum noi nu suntem inca…!

 6. Iosif Fickl spune:

  Cu ce nerusinare vorbesc autoritatile de grija care-i framanta pentru popor. Probabil confunda aceasta grija buzunarelor proprii. Altfel, cred ca ar lua o decizie umana. Nu se sfiesc nici de acdemicieni si, din pacate, nici de Dumnezeu. Sper ca Dumnezeu sa-i raplateasca dupa nesimtirea lor.

 7. Costel spune:

  Nu stiu ce sa cred. Pana si Nero ar fi fost afectat mai mult de vocile care sunt impotriva cladirii. Probabil motivatia pentru constructia cladirii este mai substantiala decat glasul constintei care ar trebui sa-i admonesteze. E o rusine arhitecturala si nationala.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *