IPS Ioan Robu despre evenimentele din ultimele zile din țara noastră

IPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de București

6 răspunsuri

 1. Cojocaru Maria-Tereza spune:

  Multumim, Inalt Prea Sfintia Voastra! Ca si in cazul Colectiv, sunteti cel care, intotdeauna, face ce trebuie si ce e bine!

 2. Ciobanu Gabriela spune:

  Toata stima.

 3. Mihai spune:

  Sunt catolic, dar nu are relevantă. E adevărat tot ce spune-ți, cu spiritul blajin al Bisericii. Este așa, doar ca așa nu înțeleg aia care sunt la guvernare. (Sa nu uitam ca Hitler a fost ales in mod democratic.)

 4. Ioan spune:

  Sunt catolic si cred ca Biserica ar trebui sa sustina fara echivoc puterea aleasa in mod democratic la urne, nu pucistii finantati de organizatii anti-crestine de peste hotare, cu o agenda mai mult decat tenebroasa si ale caror actiuni au la baza minciuni si mistificari.

 5. Mihaela spune:

  Apreciez mult luarea de pozitie a IPS Robu, intotdeauna printre primele fete bisericesti, ceea ce imi confirma vocatia sfintiei sale si ca o catolica adevarata si practicanta spun ca poate ar trebui facut mai mult, desi nu stiu spune ce, pentru a nu fi prea tarziu apoi. Eu anii negri ai comunismului i-am prins si vreau ca macar copiii mei sa fie in lumina (din toate punctele de vedere). Acolo unde suntem, inaltam o rugaciune pt neamul si tara noastra.

 6. Maria spune:

  Parinte, spuneti-le la co-generationistii nostri ca ii asteptati in numar la fel de mare si chiar mai mare de Paste la Biserica si in procesiune! Ca va bucurati cati multi tineri sunt la noi in tara care nu se tem sa iasa in strada pentru ceeace cred… :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *