Medjugorie: după 20 de ani, întrebările rămân

4 răspunsuri

 1. Claudiu spune:

  Laudat sa fie Isus si Pacea SA sa fie in inimile tuturor oamenilor indiferent de apartenenta religioasa, sociala, politica, culturala sau rasiala. Eu sunt neoprotestant dar sunt foarte dezamagit de ceea ce se intampla la medjugorie. Oamenii ar trebui lasati in pace. Chiar daca nu este adevarat ca sunt mesaje marianice nu cred ca au un continut mai putin crestin decat ceea ce se predica in bisericile crestine. Nu exista religie mai despartita decat crestinii sunt despartiti si-n interiorul confesiunii din care facem parte. Sa ne ajute Dumnezeu sa fim demni de jerfa fiului Sau. Sa cultivam pacea in Isus. Si sa nu uitam de aparitia si mesajul sfintei fecioare La Fatima in preajma celui de-al doilea razboi mondial in care spunea oamenilor sa se roage pentru Rusia. Nimeni nu stia ce avea sa se intample cu comunistii in acel moment .

 2. Anke spune:

  Nu am crezut si nu am inteles ce se intampla acolo pana nu am fost sa vad. Nici acum nu pot explica cat de bine m-am simtit la Medjugorie. M-as intoarce oricand.
  Rugati-va si Fecioara Maria va va ajuta. Iar daca vreti sa va simtiti aproape de ea mergeti la Medjugorie.

 3. Moni spune:

  Am auzit de Medjugorie. Vreau neaparat sa ma duc acolo.

 4. Am fost la Medjugorje de Ziua Tineretului acum 10 ani. A fost foarte frumos. Opinia mea este ca aparitiile sunt reale. Cand o sa am posibilitatea voi merge din nou la Medjugorje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *