Biserica Greco-Catolică oferă sprijin material şi spiritual săracilor

1 răspuns

  1. Este extraordinar ca biserica greco-catolica desfasoara activitati sociale, oferind sprijin celor fara putere si incapabili sa-si organizeze viata datorita saraciei si lipsei de solidaritate.
    Ma tem totusi ca activitatea fundatiilor sa nu fie doar pe hartie! Stiti, in Romania exista departamente si structuri organizatorice, dar activitatea lor nu se reflecta in viata de zi cu zi. Avem institutii de mediu, dar Romania este in mizerie; avem institutii sociale, dar cersetori se gasesc la orice pas; avem spitale, dar oamenii mor cu zile in incinta lor; avem scoli, dar unii elevi sunt semianalfabeti; ducem politica pacii pe pamant, dar Bush se crede Dumnezeu si nimeni nu-l admonesteaza; avem o tara bogata, dar saracia bate la usa datorita lipsei de educatie in cultul muncii, al onoarei si al demnitatii, etc.
    Doresc sa intru ca voluntar intr-o fundatie a dvs. Sunt crestin ortodoxa, dar respect orice doctrina religioasa, atat timp cat serveste propasirii bunatatii si iubirii de semeni pe pamant.

    Liliana Ionescu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *