Radio Blaj a fost lansat oficial

5 răspunsuri

 1. Mircea spune:

  De ce eu stiam ca exista Radio Blaj si pana acum? A fost relansat sau cum este? Oricum, ii dorim viata lunga. Numele il circumscrie cumva Blajului, dar poate vom avea si noi, greco-catolicii, un post de radio solid, cu o acoperire mai mare.

 2. „Radio Blaj„ nu exista inainte. Aceeasi frecventa de 96.2fm era folosita de „Radio Unu Blaj„, post de radio care functiona intr-o firma a Caritas Mitropolitan -„RC FreeNet SRL„. El era cunoscut ca si Radio Blaj, insa din 1 Octombrie 2005 frecventa de 96.2fm a fost cesionata unei firme noi „SC MITROMEDIA SRL„ in care 50% detine Mitropolia iar 50% Caritas Blaj. Personalului fostului radio i s-a alaturat D-l Moldovan ca si director de programe, care i-a conferit radioului un format mult mai apropiat unui radio confesional, acesta ramanand oficial un radio comercial. In rest administrarea radioului a ramas pe mai departe in grija mea (CN). Tocmai cautam pe cineva care sa ne ajute sa-i facem si o pagina web pe masura noii grile de programe. Va multumim tuturor care ne sunt alaturi.

 3. Roman Ioan spune:

  1.Pe ce frecventa emite postul de radio?
  2.Care este aria de acoperire a acestuia?
  3.Daca nu este acoperita si zona municipiului Targu Mures,atunci,pe cand am putea spera – si noi -ca ne vom putea impartasi de cuvantul vostru?
  Felicitari pentru idee,pentru realizare -demult ar fi fost necesara infiintarea lui – dar multumim Lui Dumnezeu ca ne-a invrednicit sa-l avem si acum.
  Un gand bun echipei redactionale si o rugaciune fierbinte Tatalui nostru cel ceresc ca sa binecuvanteze cu harul Spiritului Sfant munca voastra iar caramizile cuvantului vostru sa fie sfintite de catre acesta si sa zideasca templul sufletelor noastre atat de ravasite.

 4. William Bleiziffer spune:

  Incerc un raspuns complet pentru doua intrebari (Ioan, Tg.Ms si Mircea, Oradea)
  Radio 1 Blaj exista din 1998 si a suferit mai multe transformari: aceasta de acum este a treia locatie de unde transmite, in plus si/a modificat frecventa ca urmare a unor manevre…. de discreditare a postului de radio ddar si a celor care il gestioneaza.
  Actualmente transmite pe frecventa 96.2 FM si are o raza de actiune de cca 30 Km de la centru. Se poate asculta in unele zone din Alba Iulia, chiar Sebes, pe Tarnava mica si chiar pana la Aiud. Grila de programe a suferit si ea modificari astfel ca a devenit mai diversificata si raspunde mai bine solicitarilor ascultatorilor. Ceea ce cred eu ca este extraordinar este faptul ca in fiecare duminica si sarbatoare de porunca din Catedrala Mitropolitana se transmite in direst Sf. Liturghie. Pentru mai multe detalii vedeti http://www.rcnet.ro/
  O ultima clarificare: s/a folosit termenul de Re/lansare din doua motive.
  1. noua locatie de unde se transmite
  2. noul director al postului care a modificat grila de programe.
  Daca aveti nelamuriri solicitati/le William Bleiziffer

 5. Veanu Blajan spune:

  Sunt sigur ca eu gresesc si Dvs. puteti sa demonstrati (cu drept la replica) ca gresesc… dar pe unde am citit, pe sait la Catolica sau la radio Blaj, nu am vazut nicaieri macar… aduceri aminte de Preasfintitul Cardinal, din zilele pe care le-am prins si noi, alaturi de care am fost si pe care l-am venerat si nu l-am uitat . . Preasfintitul Todea , care a fost inaintat Cardinal de chiar Papa Ioan Paul la 28/29 iun. 1991 . . ati uitat ? cum se poate sa uitam , ? Veti zice ca nu ati uitat dar nu va mai aduceti amint. . Atunci sa scrie cei care l-au cunoscut , si i-au fost aproape , cei pe care dupa 89 si inainte i-a pastorit atat de bine si care n-a putut muri pana visul nu i-a devenit realtate. . Venirea pe pamantul tarii a Inaltului Parinte Papa. Nu L-ati uitat, pentru ca pe El si pe cei care au sfarsit , martiri ai credintei neamului romanesc , in beciuriule intunecate (ca nu aveau lumina) de altfel luminate de credinta , care pana la urma i-a facut nemuritori, nu putem sa-i uitam ca , EI nu ne lasa , se rascolesc , acolo sus alaturi de Tatal ceresc . , Vreau sa -mi dati pe acest sait (drept la replica) si sa ma convingeti , ca nu am dreptate si ca s-a scris mult , despre cei , sau cel care daca nu era , nici biserica in forma actuala(care prin satelitii existenti) da o paine multor blajeni si nu numai. .
  Domnul fie laudat ……. . Veanu Blajan

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *