Predarea islamismului în şcoli cere reciprocitate

1 răspuns

 1. Adrian Propus spune:

  Consider ca aceasta propunere de a se introduce islamismul in scolile catolice sau ortodoxe este o o extrem de mare eroare. Propunerea, desigur, nu vine din partea crestinilor, ci din partea musulmanilor, care au o tendinta patologica de a se infiltra in toate mediile sociale si in toate ungherele vietii noastre sociale, cu scopul de a pune mana pe intreaga noastra viata psihica, intelectuala, economica etc. Nimic din ceea ce vine de la musulmani nu trebuie luat in considerare, chiar daca acest fapt este – aparent – contrar „democratiei„ sau „libertatii„ de gandire si de actiune din societatea umana. Dece ? Pentru ca musulmanii, contrar palavragelilor lor mincinoase, sunt impotriva oricarei libertati, oricarei „democratii„ si vor sa stapaneasca lumea prin orice mijloace, prin orice teroare si crima, prin dictatura lor religioasa, prin stupiditatea epilepticulului lor grajdar al „vacilor„ din Coran.
  Dupa parerea mea, nu trebuie sa se discute asupra acestei probleme, nu trebuie angajate intalniri intre prelatii acestor religii, iar in scolile catolice trebuie sa se predice numai crestinismul. Elevii islamici, care vor sa invete in aceste scoli, trebuie sa accepte religia crestina. Daca nu vor sa o accepte, atunci sa-si faca scoli proprii islamice si sa nu tulbure mintile elevilor crestini cu patologia lor.
  Prof. Adrian
  P. S.
  Cat despre „validarea comentariilor„ sunt de parere ca ea este un fel de „cenzura„, care este impotriva libertatii democratice de a ne exprima gandurile. Ele trebuie transcrise imediat si asa cum au fosy trimise (cu exceptia gabdurilor imorale).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *