Un grup cere implicarea laicilor în alegerea Episcopilor

2 răspunsuri

  1. In cadrul Bisericii (pt. mine Biserica=Biserica Catolica, restul fiind secte) nu este bine o democratie largita. Sistemul politic ca cel de la Vatican este perfect si greu pot patrunde impostori in viata Bisericii.
    LASATI TOTUL ASA CUM ESTE CA E BINE!!!!!

  2. S-a vazut unde a ajuns cu democratia in cazul BOR. Comentariile sunt de prisos. Sistemul politic actual al BC este infailibil si nu trebuie schimbat. Democratia nu este buna in cazul BC.
    Invataturile lui Cristos nu se negociaza. La fel nici autoritatea Bisericii. Biserica se conduce autoritar de catre persoane care isi dedica viata lui Cristos nu de catre laici. Cui nu-i place asta e. Exista sectele in care se poate orice. Nu obliga nimeni pe nimeni.
    BC nu trebuie sa-si abandoneze Legile si credinta pentru cativa adepti in plus. BC este singura poarta spre Dumnezeu si are misiunea de a exista pe tot globul. Restul este optiunea oamenilor. Vor sa intre pe poarta larga, au libertatea sa aleaga. Vor casatorii homo, gasesc aceste libertati pe la secte. Respectarea si urmarea invataturii lui Cristos este un lucru mai greu dar nu imposibil. Insa necesita efort, perseverenta, insistenta, permanenta corectare a tendintei spre pacat etc. Daca ai dragoste fata de Cristos o faci neconditionat daca nu asta e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *