Catedrala Sf. Iosif din nou în actualitate (comunicat)

1 răspuns

  1. Orlando Sorin spune:

    Ii multumim Domnului ca ne-a ascultat rugaciunile pentru a salva inima Bisericii din Romania – aceasta catedrala ce este loc de pelerinaj pentru multa lume indiferent de confesiune. Cu siguranta ca acest popor din sudul Romaniei nu este intr-o relatie buna cu Cristos si de aceea este unde este. Datorita insa unor comunitati precum cea care apartine de Catedrala Sf. Iosif inca nu este distrusa aceasta cetate – Bucurestiul caruia i se da timpul necesar intoarcerii la credinta. Exemplul deplin al credintei il are in credinciosii BC care prin rugaciunea lor au reusit practic imposibilul. Sa opreasca o afacere cu multe zerouri in euro. Asa ceva mai ales in coruptia din Romania nu era posibil fara mijlocirea Domnului.
    Era evident ca „lucrarile„ Celui Rau prin mijlocitorii sai pamanteni – politicienii nu puteau avea loc decat in locul din Romania in locul in care s-a rugat Sf. Parinte (Papa Ioan Paul al II-lea).
    Sai multumim si sa-L laudam pe Domnul pentru ajutorul Sau fara de care nu reuseam!!! Aceasta minune evidenta nu trebuie sa treaca neobservata ci este o dovada clara a prezentei Lui Cristos in Biserica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *