Papa e bine după incidentul de aseară

3 răspunsuri

 1. Nicolae Mal spune:

  Santo Padre, mult curaj si iertare. Misiunea apostolica implica multe riscuri, dar pentru cine e cu Cristos nimic si nimeni nu poate impiedica vestirea cuvantului lui Dumnezeu. Pruncul Isus din iesle, Santo Padre, sa-ti dea multa putere de munca, sanatate si mult har care sa dainuie vesnic in preajma sfintiei tale.
  P.S. Aseara urmaream impreuna cu mama mea trasmisiunea directa de pe postul Rai Uno, liturghia celebrata de S. P. Papa Benedict al XVI-lea, si am observat ca agentii de paza alergau, imi spuneam ca sa intamplat ceva, in sine ma rugam sa nu fie ceva grav, imi venea in memorie antetatul asupra Papei Ioan Paul al II-lea. Cei de la protectie si paza mai mult precautie si vigilenta, va rugam mult.
  Multumesc.

 2. Doru-Mihai spune:

  Au vrut, acum 2000 de ani, sa ucida Calea, Adevarul si Viata. De atunci, fara incetare, incearca sa ucida credinta crestina. Incet, incet au escaladat incercarile lor… au ajuns sa atace fizic Cathedrale (vezi Bucuresti, Sf. Iosif). Au esuat la Sfantul Parinte Ioan Paul II… Incearca acum la Sfantul Parinte Benedict… Mereu prin interpusi, prin biete manechine obnubilate si manipulate, teleghidate ideologic… „Adevarul va va face liberi„ Adevarul va trebui spus tare odata si odata… Doamne-ajuta, Doamne apara-ni-l pe Sfantul Parinte!

 3. Aurel Cornea spune:

  Tanara care a sarit gardul nu dorea sa atace pe nimeni, ea dorea numai sa-l salute pe suveranul Pontif, astfel acest gest nu poate considerat in sine un gest de „subminare„ a puterii vaticane sau un reprezentant al bisericii Catolice, de aceea va rog din tot sufletul dragi frati si surori nu mai dati comentarii fara ca ele sa fie bine documentate. Eu chiar as spune ca pe undeva ar fi si vina arhipastorilor bisericii Catolice care inca la 44 de ani dupa conciliul Vatican II dupa aceasta reforma a bisericii universale inca mai au probleme de comunicare si de relationare cu credinciosii, in loc de a saluta multimea si de a incerca prin gesturi mai mult sau mai putin grandioase sa tagentezi cu ea tu nu o bagi in seama sau chiar o eviti, asta poate fi datorat oboselii sau varstei, dar un mic bughet de zambete poate fi oferit.
  Fie ca pacea lumina si caldura Craciunului sa va umple inimile si Sfantul Prunc sa va protejeze de tot raul.
  Laudat sa fie Isus si Maica Sa Maria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *