Consecinţele „căsătoriilor” homosexuale se vor vedea în curând

4 răspunsuri

 1. James Moldovan spune:

  „Consecintele” casatoriilor homosexuale vor fi doar o lipsa de … ghilimele in societatiile laice.

  Cu stima.

 2. Pavel spune:

  Felicitari din inima slujitorilor Bisericii care iau atitudine, si fac ceva in apararea prevederilor Sfintelor Scripturi in fata celor credinciosi si nu numai… Astfel de persoane vor fi binecuvantate.

 3. Bebe spune:

  Ca intotdeauna, Biserica Catolica isi da cu parerea (literal). Ma intreb care e pozitia ei fata de noile scandaluri in legatura cu preotii catolici homosexuali…
  Mi se face sila din ce in ce mai tare si mi-e mila de oamenii care inca se mai duc cu credinta sa se spovedeasca la preot si toarna copii cu nemiluita pt ca Biserica interzice metodele de contraceptie.

 4. Kmbh spune:

  Stimate domnule Bebe,
  Nu va este sila (de fapt cuvântul nu e potrivit, ar fi mai corect sa scriu mila) de cei care nu-și pot înfrâna dorința de a face sex oricând. Exista metode naturale pentru contracepție (pe care Biserica nu le interzice), cum e de exemplu respectarea calendarului. De altfel nu e neapărat necesar sa ne fie mila de asemenea persoane, probabil ca vor într-adevăr sa aibă mai mulți copii în familia respectiva (sau, dacă cineva are mai mulți copii, pentru ca asa vrea, Dv. va indignați și îl etichetați imediat ca „toarnă copii cu nemiluita”?) Sau, sa ma întorc la primul Dv. paragraf: faptul ca unii servitori ai Bisericii au greșit, nu înseamnă ca Biserica a greșit, deci nu trebuie sa ne pierdem credința. Fiecare (inclusiv preotul care a greșit, deci) va răspunde cândva în fața lui Dumnezeu pentru ce a făcut în viata din aceasta lume. Biserica a luat chiar foarte serios atitudine contra preoților care au fost implicați în scandalurile respective, probabil nu sunteți documentat suficient în aceasta problema și va dați și Dv cu părerea (la fel de literal).
  Mie îmi este mila de copiii care vor fi forțați să traiască în astfel de medii familiale, în care nu mai știu care din cei doi e mama sau tata sau care din cele două e mama sau tata… Ce se urmărește de fapt? Sa se creeze „pepiniere” în care sa fie educate noile generații sa devina și ei homosexuali/lesbiene, pentru ca doar asa au văzut în familiile în care au crescut. Acest lucru nu va face sila deloc, domnule Bebe?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *