Mesajul PF Daniel la începutul anului şcolar 2010-2011

1 răspuns

  1. Multumim Divinului Pedagog pentru aceste adevaruri comune pe care le marturisim si catolicii si ortodocsii. Iata cum educatia uneste omenirea! Cata bucurie imi creaza mie punctele de vedere comune intre noi si fratii ortodocsi…cu cat mai multa bucurie facem Invatatorului nostru, Acelasi, Isus Cristos.
    Unitatea noastra reala este cea care are puterea de a naste credinta in cei incredintati spre educare. Isus spune in Testamentul Sau: „Tata, Te rog ca toti sa fie una…pentru ca lumea sa creada”.
    Se naste o intrebare:Cum este unitatea noastra, daca actualmente se manifesta o criza a credintei care sta la baza tuturor celorlalte crize?(!)
    La Marea Intalnire Ecumenica de la Graz…eram si noi,greco-catolici, erau si frati ortodocsi si PF Daniel. Acolo am experimentat ca unitatea este posibila. La Graz si unii si altii am promis lui Dumnezeu ca intorcandu-ne acasa vom trai in conformitate cu aceasta dorinta a Domnului nostru…. si unii si altii stim cat este de important sa-i facem promisiuni si sa ni le tinem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.