Un atac la demnitatea persoanei şi la integritatea familiei (comunicat)

4 răspunsuri

 1. Ma bucur de aceasta clarificare si luare de atitudine corecta la un proiect de lege imoral si care incalca principiile eticii medicale. Intre timp, proiectul a fost votat in Comisia pentru drepturile omului, cultelor si minoritatilor!!
  Din pacate, acest Proiect de lege privind reproducerea umana cu tert donator este doar un mic „fragment” al Proiectului de lege privind reproducerea umana asistata, care are deja 6 tentative de legiferare de la initierea lui in anul 2004. Chiar daca sansele de a nu fi votat sunt extrem de mici, in calitate de crestini avem datoria de a lua atitudine.

 2. Puia Mugurel spune:

  Vă mulţumim, Preasfinţiţi Episcopi ai C.E.R.-ului pentru această intervenţie pe care o susţinem din tot sufletul şi trupul prin rugăciuni şi jertfe sincere. Fie ca Domnul Vieţii Adevărate, a Persoanei şi Demnităţii Creştine să vă lumineze şi să vă însoţească mereu cu Iubirea, Dreptatea, Tăria şi Pacea Sa!
  Cu cordială recunoştinţă şi profundă reverenţă,
  Mugurel Puia şi familia

 1. 9 martie 2012

  […] http://www.catholica.ro Alte articole:Doi români la seminarul privind drepturile omului în Africa4 martie, prima duminică nelucrătoareEmisiune in direct la AOTV cu Cornel Urs, joi, 2 februarie 2012 ora 20:30Guvernul Vietnamez propune noi legi de restrictionare legala a religieiPreşedintele francez spune nu eutanasiei şi “căsătoriilor” homosexualeLegea privind recunoasterea juridica a Bisericilor din Ungaria a fost anulata […]

 2. 10 martie 2012

  […] catholica.ro […]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *