Predicatorul papal a îndemnat la eliminarea barierelor din calea Evangheliei

1 răspuns

  1. Da, minunat! Haideti asadar sa cerem impreuna de Sus curajul, recunoscand ca avem nevoie sa fim justificati. Asa cum spune parintele Cantalamessa, predicatorul papal: “trebuie avut curajul de a le dărâma şi a readuce edificiul la simplitatea şi liniaritatea de la originile sale. A fost misiunea pe care a primit-o într-o zi un om care se ruga în faţa crucifixului din Sfântul Damian: Mergi, Francisc, repară Biserica Mea.”
    Curajul de a trai in libertatea copiilor lui Dumnezeu, cum ne-a invatat Sfantul inimilor noastre, Francisc! Iar pentru Biserica ni se comunica necesitatea intoarcerii la origini, la Biserica Primara!
    Recunoastem oare in aceasta atitudine, cum se trece la atingerea scopului Pedagogiei Divine, materializata in Pedagogia Conciliului Vatican II… necesitatea reinnoirii totale si a fiecarui compartiment al Bisericii?! Cum scopul scopurilor Bisericii este preamarirea lui Dumnezeu, prin slujirea in Iubire a fiintei umane, in vederea convertirii RADICALE la Parintele Ceresc?!
    Ce mult ne iubeste Dumnezeu! Spiritul Sfant lucreaza inviorand Biserica prin Radicalitatea trairii vietii in spiritul Sfantului Francisc! Multumim lui Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *