Sinod 2015: Intervenția dr. Anca Maria Cernea

9 răspunsuri

  1. Ehud spune:

    În aceste vremuri, când oamenii nu mai vor să primească învăţătura sănătoasă, ci, după propriile pofte, se înconjoară de învăţători care să le delecteze auzul, d-na Cernea a dat mărturie despre adevăr. O rază de lumină în obscuritate. O voce cristalină într-un amestec (deseori) confuz şi pernicios de vorbe.
    P.S. Felicitări administratorilor saitului pentru efortul de a reflecta acurat lucrările acestui sinod!

  2. Dorin Valeriu spune:

    Da, foarte bine spus! Cine are urechi de auzit sa auda. Si sa actioneze in spiritul Evangheliei!

  3. Luminita spune:

    Felicitari.. Dar Papa ma tem ca nu vrea sa auda… Incredibil ca dupa atatia martiri sa fie de acord cu homosexualitatea si restul relelor… Eu nici nu ma pot sa il ascult… Lucrez cu homosexuali si sunt siderata de libertatea pe care o au ei… Am spus ca eu nu sunt de acord si au luat foc… Daca il iubesti pe Dumnezeu esti pus la colt… Daca esto homosexual esti luat in brate de Papa… Domane ai mila de noi.

  4. Criste Rodica spune:

    Felicitari doamnei Dr. Anca Maria Cernea pentru pozitia curajoasa. Felicitari si pentru administratorii site-lui pentru ca se straduiesc sa reflecte in mod obiectiv lucrarile sinodului. In anumite luari de pozitii parca este citat cetateanul R. Cernea!!

  5. Maria spune:

    Foarte adevarat si bine punctat. Din pacate, insa, adevarul spus e ignorat in genere de Biserica vizibila (uneori total diferita de BISERICA profunda si adevarata a lui Hristos), mult prea-adesea surprinsa facand jocurile elitelor oculte ale acestei lumi, chiar promovandu-le din cand in cand agenda ascunsa – cum e in chestiunea instituirii unei noi ordini mondiale, guvernului unic si hoax-ului cu incalzirea globala.

  6. Felicia spune:

    Cred ca avem o stringenta nevoie de rugaciunea Sf. Rozariu spusa in comun, avem nevoie de Adoratia Sf. Sacrament si de mai intensa participare la Sf. Liturghii. Bisericile noastre catolice sunt goale in timpul saptamanii!!! Avem o stringenta nevoie de catolici practicanti care, din pacate, sunt atat de putini.
    Munca voluntarilor Bisericii noastre catolice in spitale, la patul bolnavilor este foarte slaba… Din pacate, nici preotii nostri n-o incurajaza… Oare de ce? Nu le place, se duc cu greu acolo unde este suferinta. DE CE?!!! Este un semnal de alarma! Desigur ca rezultatele sunt cele care se vad cu ochiul liber!
    Dumnezeu sa ne ajute!!!

  7. Ehud spune:

    Intervenția d-nei Cernea are ecou in blogosfera catolica internationala. Ex. Life Site; Catholic Family News.
    https://www.lifesitenews.com/news/romanian-doctor-makes-blunt-powerful-plea-to-pope-and-bishops-in-presentati
    http://www.cfnews.org

  8. Boila Tudor spune:

    Felicitari Anca!

  9. Mariana spune:

    Din fericire crestin ortodocsii sunt uniti si sunt tot mai multi!!
    Sincere felicitari, respect si admiratie doamnei doctor. Nu stiu daca Papa a auzit-o… Si daca da, a ascultat-o?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *