Cultul Penticostal protestează împotriva abrogării art. 200

4 răspunsuri

 1. Crys spune:

  Nu stiu de ce unii sunt asa de nebuni si vor sa se indragosteasac de pers de acelasi sex … Cred ca satana le-a luat mintile de aceea trebuie sa ne rugam pentru ei… Si akum mai au si libertate este si mai rau… Cert este ca vine sfarsitul lumii… Curand … Sa ne rugam pt cei aflati in situatii dificile… si DOMNUL sa aiva mila de ei…

 2. Alin b. spune:

  Trebuie sa ne gandim daca nu cumva o parte a vinei nu o poarta si biserica. atata timp cat se gasesc preoti care sa oficieze cununii intre persoane de acelasi sex, nu ar mai trebui sa ne asteptam la o idreptare a celor prinsi de aceasta bolnavicioasa si scarboasa practica. Personal cred ca ar trebui sa se ridice adevarati slujitori ai evangheliei si sa condamne astfel de pacate cu toata indrazneala. Ap. Pavel in epistola catre romani cap. 1 condamna ferm homosexualitatea, dar nu atat el cat Dumnezeu. Sa nu punem pe seama unor drepturi pacate care pot distruge o natiune. Maine ce o sa facem, dam drepturi si la pedofili, violatori?

  CINE ESTE IM MASURA SA SPUNA CE DREPTURI AVEM ? DOAR UNUL SINGUR, DUMNEZEU. AM DREPTUL SA TRAIESC O VIATA CURATA, INTR-O SOCIETATE MORALA? DACA DA, RESPECTATI-MI ACEST DREPT.

 3. Nu sunt de acord cu casatorile persoanelor de acelasi sex.

 4. Sereu Nelu spune:

  Protestam impotriva acestor ne firesti lucrui pe care Satan, le planteaza in inima unor oameni fara Dumnezeu.
  Din pricina homosexualitatii Dumnezeu a distris orase intregi cu foc si pucioasa.
  Ne miram de ce atata inundatii, bolii , neajunsuri, etc.
  DUMNEZEU AVERTIZEAZA ROMANIA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *