Adevarul de la Manastirea Nicula

7 răspunsuri

 1. As dori, daca se poate sa imi trimiteti ceva despre manastire Nicula, niste oferte despre ecursii. Daca puteti sa imi spuneti unde se afla aceeasta manastire. Despre Icoana facatoare de minuni de acola.
  Va multumesc mult din tota inima. Sper sa imi trimiteti curand.
  Va pup mult de tot si inca o data va multumec din toata inima

 2. Todea Geanina spune:

  Sf. Manastire Nicula pt mine si sotul meu este locul de unde ne luam energie, unde ne linistim, unde invatam sa ne rugam…, unde invatam despre adevar, despre hristos. Ne bucuram ca exista acest loc binecuvantat de Dumnezeu. Pt noi pacatosii este ca o `oaza` unde ne mai spala din pacate. Multumim lui Dumnezeu ca nu ne lasa si pr. Casian pt rabdarea si daruirea lui…
  Doamne ajuta!

 3. Ioana Dragos spune:

  Pentru mine ortodoxia si Sfanta Manastire Nicula inseamna Acasa. Prezenta harica a Sfintei Icoane care se rasfrange si asupra parintilor calugari, este ceea ce ne odihneste sufletele, ne da nadejdea ca lupta este biruita. Controversele apartin lumii acesteia, Nicula cu tot ceea ce inseamna ea se adreseaza sufletelor ce-l cauta pe Dumnezeu, „adanc pe adanc cheama. „iar Dumnezeu se descopera sufletelor smerite iar celor mandri le sta impotriva.

 4. Petru Ciobanu spune:

  Mănăstirea de la Nicula nu este, la origini, o mănăstire ortodoxă, ci una greco-catolică, „dăruită„ ortodocşilor de către comunişti şi pe care acum ar trebui să o retrocedeze.

 5. Corina spune:

  Dumnezeu sa ne dea lumina si intelepciune si fie ca biserica si manastirea Nicula sa fie a Lui!

 6. Aurelia spune:

  si spun asta din proprie experienta! Am crescut intr-o casa de copii si nu mi-a fost intotdeauna f usor dar cand simteam ca nu mai pot fugeam repede la Nicula si vb cu MAICA SFANTA. Am fost scultata mereu si acum am exact ce mi-am dorit dintotdeauna. CAMINUL MEU SI SUNT FOARTE FERICITA. CU DRAG SI SINCERITATE VA RECOMAND SA MERGETI LA SFANTA MANASTIRE NICULA. CU DRAGOSTE AURELIA FEENSTRA

 7. Paul spune:

  Mi-am propus cu foarte multi ani in urma sa ajung la Nicula. Cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns… Am fost cu sotia mea, am stat cateva minute si am plecat… eram in trecere. Am avut atunci in minte – un gand, o dorinta, o ruga. Ca un pacatos ce sunt, nici macar nu am stiut sa ma rog si nici macar nu am facut-o cum trebuie. La cateva zile dorinta a prins viata ! ! ! Sotia mea era insarcinata… . dupa cateva luni se nastea fetita noastra SARA-NICOLA. Asta, dupa 17 ani de casnicie, dupa multe esecuri, spitalizari, deceptii si resemnare. Acum, nu am suficiente cuvinte si ganduri pentru a multumi lui Dumnezeu si Maicii Domnului pentru acest dar, pe care l-am primit, tocmai eu, nevrednicul si pacatosul. Cu toate ca am citit despre istoricul manastirii nu m-a interesat niciodata ce controverse se ascund intre cei care o revendica. Eu merg acolo atata timp cat poarta si usa este deschisa, caci merg sa ma rog lui Dumnezeu -care este numai unul. Iti multumesc Doamne, pentru tot ce mi-ai dat, pentru ce mi-ai luat si pentr ce mi-ai lasat!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *