Sinodul Episcopilor: Situaţia femeilor în ţările musulmane

2 răspunsuri

 1. Angela spune:

  Sunt de religie ortodoxa, din Romania. M-am casatorit in urma cu 14 ani cu un barbat musulman din Turcia. Ma confrunt cu aceeasi problema dezbatuta aici. Nu mi-am schimbat religia, de o cununie religioasa nu am avut parte… Imi este greu, postesc si ma rog asa cum am facut-o de mica, dar din biserica preotii ma dau afara, nu vor sa ma spovedeasca sau impartaseasca… Imi este greu… Ma doare gandul ca nu voi putea niciodata respira fara pacatul acesta. Luminati-ne pe noi toate cele ce purtam aceasta povara.

 2. Ai un nume frumos, sa fii vrednica de el.
  Sufletul tau spune: credinta ta este crestina. Arata-i sotului tau, aproapelui tau, bucuria de a fi crestin, prin tot ceea ce faci in primul rand ca om. Vorba ta buna sa fie o fapta luminata. Nu renunta la credinta ta pentru ca Dumnezeu ti-a daruit acest mare har.
  Arata-i celui de langa tine adevarata iubire crestina prin bunatatea fiintei tale.
  Tu esti o misionara pentru ca Dumnezeu a vrut sa fie asa. Misiunea ta crestina este de a arata adevarul divin si celorlalte religii.
  Spune-i sotului tau ca Alah este acelasi Dumnezeu pentru toti si El curand va face ca toti oamenii sa aiba aceeasi credinta. Acea credinta este in sfanta Treime, Tatal Fiul Isus si Duhul Sfant. AMIN
  Dumnezeu sa fie cu tine!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *