Un act de dreptate, act plăcut lui Dumnezeu

1 răspuns

 1. William Bleiziffer spune:

  Dumnezeu lucreaza chiar si in inimile cele mai impietrite. Bucuria este mare dar si amaraciunile pot fi pe masura. Asta apropos de faptul ca in urma unor eforturi deosebite, s-a inteles ca „lucrul striga dupa stapanul sau„: restituirea uneia din sutele de biserici greco-catolice detinute „crestineste„ de fratii ortodocsi.
  Regretabil insa faptul ca televiziunea romana inca mai este tributara unor cercuri de influenta si in loc sa fie profesionala este … hai sa nu fim rai, si sa spunem doar ca ramane sa implineasca cu devotiune lozinca ~ati prostit poporul cu televizorul~. Si asta apropos de grupajul de stiri publicat duminica seara de pe una dintre cele mai „profesionale„ televiziuni…oare care este???, care in doua grupaje consecutive spune ceva de genul: in Moldova, la Bacau s-a sfintit cea mai mare catedrala CATOLICA, si sunt date secvente in care se vad bine Episcopii nostrii romano-catolici, ca mai apoi revenind la Oradea, informatia sa sune cam asa: La Oradea ortodocsii au restituit ROMANO-CATOLICILOR o biserica dupa mai bine de 57 de ani, si sunt dati pe post tot episcopii nostrii, dar de data aceasta greco-catolici.
  Intrebare: sa fie reavointa, neprofesionalism, buna-stiinta, ignoranta??? Sau e nevoie de un curs de reciclare pentru cei care inca nu reusesc sa faca distinctia dintre catolici……… sau numai dintre.
  Nota 10 pentru interesul de a publica stiri.
  nota 2 pentru dezinformare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *