Comercialul ameninţă adevăratul spirit al Crăciunului

2 răspunsuri

  1. „Comercialul„ de care aminteste sf.Parinte vizeaza numai trupul. Si care trup? Numai al omului. Trupul lui Cristos in schimb – la Craciun acest trup este CUVINTUL DE LA TATAL – nu primeste nimic din „comercial„. Toate luminile de pe strada si din case, toate mincarurile pregatite in casa si-n magazine, toti brazii pe care ii vedem impodobiti, toate lucrurile pe care le cumparam, sunt NUMAI pentru omul pamintesc (indeosebi pentru ochi si stomac). Dar nimc pentru Cristos. Privind toata feeria de lumini si forfota acestui timp, sa ne intrebam ce ii revine lui Cristos si cit? Chiar vrea El toate astea de la noi sau vrea altceva?

  2. Eusebio spune:

    Craciunul este o sarbatoare mare pentru toata omenirea nu numai pentru crestini. De ce pentru toata omenirea? Indiferent de religia fiecaruia, Isus este mantuitorul tuturor oamenilor, chiar daca pana acum ei nu au cunoscut adevarul.
    Uitati-va peste tot, in toata lumea, alaturi de crestini se bucura de aceasta mare sarbatoare si ceilalti. Daca ei participa doar ca prieteni ai crestinilor asta este in mintea lor. De fapt chemarea la sarbatoarea Craciunului este si vine de la Dumnezeu, si aceasta chemare este de la Dumnezeu catre sufletele noastre,suflete care sunt divine.
    Indiferent de ce spune trupul nostru prin mintea noastra, sufletul raspunde la chemarea Tatalui si al Fiului si al Duhului Sfant.
    Craciun fericit iubiti frati, iubiti oameni ai pamantului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *