Criticile ajută la procesul de beatificare al Papei

2 răspunsuri

  1. Cine l-a cunoscut bine pe papa Ioan-Paul al II-lea, şi, slavă Domnului, în cei 27 ani de pontificat s-a edificat pe deplin, se asociază şi persistă în ecoul lui„SUBITO SANTO!„. MAICA PREA SFÂNTĂ, căreia i s-a consacrat cu totul (totus tuus), va interveni cu mijlocirea ei deosebită. Suntem încredinţaţi că Sacra Congregaţie pentru declararea sfinţilor îşi va arăta şi de data aceasta clarviziunea.

  2. Petru Ciobanu spune:

    „Am facut ce am putut, altii sa faca mai bine„. Aceste cuvinte, atribuite lui Caesar, i s-ar potrivi si Papei Ioan Paul al II-lea. De criticat suntem buni cu totii, de a face ceva concret – nu. Am privit la cei 25 de ani de pontificat ai lui Ioan Paul cel Mare si am simtit vantul innoitor, care a trezit din lancezeala o lume intrega, dar acum vad cu cu totii au fost scosi din acea stare de somnolenta, ca mai sunt unii care inca platesc tribut unei lumi imbatranite, de multe ori lipsita de credinta. Ioan Paul al II-lea a facut ce a putut, in conditiile unei lumi tot mai mult supuse secularizarii si relativismului si cel mai mare merit al sau este ca a redus substantial aceste vicii. Si mereu si in tot ceea ce facea a fost isotit de harul Domnului, caci tot ce a facut, a facut bine.
    Nu am avut posibilitatea sa-l cunosc direct, sa-i simt duhul, dar una stiu – ca moartea sa mi-a marcat viata. Si aceasta este minunea sa pe care a facut-o pentru mine. Astfel ca ma alatur si eu acelor sute de mii de oameni prezenti pe Piata San Pietro din Roma in ziua funerariilor papei si spun „Subito Santo„.
    AMIN

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *