Crucifixele pot rămâne în şcolile publice din Italia

2 răspunsuri

 1. Bogdan24 spune:

  Odata cu valul de proteste legate de caricaturile cu Mahomed lumea crestina nu a vazut un macel asupra crestinilor din Nigeria. Acolo, 16 crestini au fost ucisi de musulmani infuriati iar Bisericile distruse. Pe nici un canal nu am vazut sa se trateze cu o mai mare importanta acest subiect.
  Inapoi in Italia, tara de baza a crestinismului catolic vedem cum o organizatie musulmana incearca sa retraga Sf. Cruce din spitale si scoli. Insasi gestul musulmanilor e foarte sfidator la adresa noastra.
  Sper ca intr-un ultim moment noi, crestinii adevarati ortodocsi si catolici sa ne unim si sa ne unim credinta intru Iisus pentru a renaste Spiritul Crestin.
  E foarte dureros sa vezi ca in Franta nu ai voie sa porti un crucifix la scoala, intr-o tara in care crestinismul este vechi ca si poporul. Il uitam asa de usor pe Dumnezeu????

  CRESTINI, TREZITI-VA FRATILOR!

 2. Jeni Nilos spune:

  Da, aceasta este dovada, ca Dumnezeu sprijina Poporul Sau si nu se va lasa invins. Noi trebuie sa-i aducem la cunostinta, dorinta inimilor noastre, aceea ca ADEVARUL, DREPTATEA, IUBIREA sa triumfe peste tot. Iar EL, fiind DUMNEZEU, asculta glasul inimii fiului sau din inimile noastre. Si infaptuieste ceea ce noi numai cu inima dorim si cu mintea visam. Domnul sa fie LAUDAT si BINECUVANTAT. CRUCEA SA SFANTA sa triumfe in intrega lume. Laudat sa fie ISUS CRISTOS, glorie Preasfintei TREIMI !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *