Comisia guvernului francez respinge „căsătoriile” homosexuale

3 răspunsuri

 1. Petru Ciobanu spune:

  Mereu am admirat Franţa, pentru istoria ei, pentru populaţia ei, pentru limba ei, iar acum o voi admira şi mai mult pentru această hotărâre, care sper să nu rămână doar la nivel de Comisie. Copilul este stâlpul care susţine familia, şi membrii Comisiei au înţeles bine acest lucru, iar o familie nu poate exista decât formată dintr-un bărbat şi o femeie, care procrează.
  Cred că şi Parlamentul Franţei va fi de acord cu hotărârile Comisiei, şi mă întreb atunci, oare ameninţările preşedintelui Parlamentului European se vor răsfrânge şi asupra Franţei, ţară, care alături de Germania, constituie nucleul vital al Uniunii Europene.
  În orice caz, Franţa a spus deja un „nu„ căsătoriilor homosexuale, arătând prin aceasta că rămâne a fi încă o ţară bazată pe valorile creştine, amintire a titulaturii purtate de regele Franţei în Evul Mediu, şi anume „regele preacreştin al Europei„. Ar fi bine să-i fie urmat exemplul, mai ales de către Spania, unde monarhul se întitula „regele catolic al Europei„.

 2. Francisc spune:

  Franta nu este un stat care da importanta valorilor crestine. Am fost in ea si va spun ca din pacate inca spiritul anticlerical mai domina in el. Probabil sunt printre politicieni cativa religiosi si rationali care au hotarat astfel. Dar in rest trebuie sa contrazic opinia anterioara.

 3. Bogdan spune:

  Sunt bucuros de decizia Frantei dar totusi ma intreb de ce au interzis Crucifixurile din scolile publice? Este totusi Franta. Sa ne amintim de Sf Ioana d`Arc! Insa sa nu va suparati ca am sa va spun… Spania? Rusine lui Zapaterro. Rusine!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *