Protestele la Satu Mare nu se vor mai relua

3 răspunsuri

 1. sr. Agnes spune:

  Ma bucur sa citesc ca preotii care au fost legati de incidentul de duminica la Satu-Mare au lasat sa invinga ratiunea si bunul simt. Caritatea crestina nu are decat de castigat cand nu ne agatam de nici un fel de bunuri, inclusiv spirituale, si cand nu ne aparam drepturile, cum se zice, cu ghiarele si cu dintii. Relatia cu fratele meu vine pe primul loc, apoi vine dreptul meu. Mantuitorul nostru, scrie sf Pavel in epistola catre Filipeni, nu si-a aparat conditia dumnezeiasca de „contaminarea„ cu noi oamenii, si nu a luat nimic, nici propria viata, „ca pe o prada„. „S-a facut sclav„.
  Daca suntem ai Lui… incercam si noi sa facem la fel. Har pentru a trai in dragoste, armonie, fratie, unitate, iertare, impacare, Dumnezeu ne da. Roadele Duhului sunt menite pentru toti. Dar si noi trebuie sa cerem acest har si sa-l primim zi de zi, cu incredere ca Dumnezeu – daca nu ne indeplineste toate dorintele – ne da dupa nevoi. Zi de zi.

 2. Danutz spune:

  Ne bucuram mult, … ca a invins ratiunea, dreptatea, … si bunul simt.

 3. Rozalia Span spune:

  Felicit autoritatile care si-au facut datoria. Legea trebuie respectata de toti din tara asta. De ce nu s-a procedat la fel si la Bogdan Voda in Maramures. Am vazut imgini cu oamenii legii privind pasivi cum o femeie executor judecatoresc e admonestata. Vor pati ceva vinovatii? Ma indoiesc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *