Ofensivă mediatică în sprijinul Catedralei Sf. Iosif

5 răspunsuri

 1. Tars spune:

  Nu inteleg de ce nu se rezolva totul pe cale legala, fara sa fie nevoie de a face nenumarate discursuri si probabile ipoteze. Daca sunt legi de respectat trebuiesc respectate. Daca sunt probleme in tara, nu vad de ce acest caz nu poate fi inaintat la curtea de justizie europeana.
  Catedrala este un un monument istoric si cred ca nimeni poate construi la o distanza mai apropiata decat legea in Romania permite. Daca este nevoie ne putem informa. Oricum, tot ce este abuziv, se poate demola; mai devreme sau mai tarziu. Sper cat mai repede.

 2. Acest moment este unul dintr-un sir mai lung. Care desfiinteaza parcuri, creaza tumult si agitatie, stres si neliniste. Todeauna pentru bani. Multi. Cei care clameaza modernizarea orasului Bucuresti (in multe privinte sub standardul urban european), ar face bine sa o faca cu bagare de seama si cu ascultarea multimii nelocuitoare in vile. Cand s-or intoarce cetele din „codrii de capsuni„ (preluare de la Traian Ungureanu) aici vor gasi exact ceea ce i-a determinat sa nu ramana acolo: orase cu staif, si venituri importante, fara parcuri si fara suflete. Doamne iarta-i pe cei care NU STIU CE FAC!

 3. Calus Ion spune:

  In totdeauna poporul roman a fost la mijlocul unor jocuri de interese. Aceste jocuri nu au facut decat sa distruga: cultura, oameni, idei, etc. Pentru acesti oameni care ne conduc, castigurile financiare imense sunt mai presus decat toate valorile istorice si morale ale acestui popor.

 4. Dan Solomon spune:

  Pentru a ma putea pronunta asupra proiectului, as dori sa vad propunerea de langa catedrala. Nimeni nu se poate opune unui proiect numai pentru ca nu ii place sa aibe vecini. Trebuie sa aratati ce impact are noul proiect asupra zonei si catedralei.

 5. Sunt de religie ortodoxa, dar acesta nu ma impiedica sa nu ma altur celor care protesteaza impotriva distrugerii monumentelor indiferent de confesiune. In Constanta o sa vedeti ca intr-un areal de 1 kM2 SUBZISTA FARA PROBLEME SI FARA A SE ADUCE ATINGERE, atat catedrala ortodoxa, basilica catolica, moscheea musulmana si sinagoga. Asa am fost educati sa convietuim in respect pentru confesiunea celuilalt si fara a leza in vreun fel ceea ce au constrit ceilalti de alta confesiune. Ma intreb ce fel deoameni coduc capitala? Nici monumentele istorice si arhiteturale nu le ocrotesc? Opriti monstrul de otel si sticla de langa catedrala Sf. Iosif.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *