Solidaritatea Episcopiei de Lugoj cu Catedrală Sf. Iosif din Bucureşti

3 răspunsuri

 1. MariaB spune:

  Sa nu transformam conflictul dintre vecini intr-un religios, asa cum s-ar intelege din „Cine ar putea oare să înţeleagă mai bine drama Catedralei Sf. Iosif decât greco-catolicii care îşi văd atât de des încălcate drepturile elementare„.
  Multora dintre noi (catolici, ortodocsi, atei…) ne sunt adesea incalcate drepturile cand un vecin obtine aprobari care ne afecteaza – de cele mai multe ori, vecinul este mult prea puternic pentru a-l infrunta.
  In cazul Catedralei, un avocat bun va rezolva „incalcarea drepturilor„, folosindu-se de aceleasi legi care au permis obtinerea aprobarilor… doar ca va folosi alte „portite„

 2. Petru Ciobanu spune:

  Nu este o transformare de conflict, este o rugăciunea pentru un frate în Cristos, o solidaritate cu cel aflat în suferinţă. Cine este mai bun avocat ca Dumnezeu?

 3. Admirabilă e solidaritatea creştină! Casa lui Dumnezeu, poartă a Cerului, îi adună pe toţi cei care cred în Dumnezeu şi în Fiul său Întrupat, Cristos Domnul. Cine poate rămâne indiferent în faţa unui atentat ca acela de la Bucureşti, unde catedrala arhiepiscopală catolică este în reală primejdie! Toţi creştinii strigă într-un glas: SĂ FIE OPRITĂ IMPIETATEA !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *