Postul Mare redenumit „Ramadanul creştin”?

3 răspunsuri

  1. Anonim spune:

    Sunt protestant, dar cu toate astea mi se pare strigator la cer ca Postul Mare al Pastelor, sarbatoarea Invieri Domnului nostru Isus Cristos, sa fie numit dupa o practica pagana islamica. Ganditi-va numai la cati oameni mor pe zi in tarile islamice doar pentru ca isi marturisesc credinta in Domnul Cristos si pe urma sa vedem daca mai vrem sa ne asociem cu ei.

  2. Doru-Mihai spune:

    Intr-o tara catolica tinerii stiu mai multe despre Ramadan decat despre Postul Mare?! Este de necrezut: crestinismul paraseste Europa? Adica nu s-a reusit de-crestinarea Europei de Est dupa o jumatate de secol de comunism cristianocidar – si au fost de ajuns economia de piata si Mc Donald-urile ca Westul Europei sa sfarame sub adidasi crezurile si oasele stramosilor la-olalta, in cel mai correct politic mod!?? Deja a sosit vremea aparitiei falsilor profeti?

  3. Toma Radu spune:

    Un episcop catolic a propus ca Dumnezeu sa fie numit „Allah„?! Dar ce fel de catolic (adica ce fel de crestin) e acest episcop? Si ideea cu „Ramadanul crestin„ e o aberatie, folosita tocmai pentru a se descrestina poporul olandez. Avem respect pentru musulmani, pentru credinta si cultura lor, dar inainte de toate trebuie sa pastram traditia noastra crestina si numele noastre crestine. Cine cere adoptarea unor termeni musulmani in religia crestina e un tradator al crestinismului. Respectand identitatea noastra crestina, ii respectam si pe ceilalti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *