A trecut la cele veşnice pr. Damian Blăjuţ

3 răspunsuri

  1. G.Bologan spune:

    O veste trista pentru cei care au cunoscut firea joviala si umana a parintelui Damian. Departe de locul unde va fi inmormantat ii voi pastra o amintire vrednica in Pantheonul prietenilor. Dumnezeu sa il odihneasca cu dreptii si sa ne binecuvanteze cu un prieten in Imparatia Cereasca. George Bologan

  2. Pr Cristian spune:

    Cei care l-au cunoscut si au colaborat cu el, stiu in aceste momente triste ce inseamna a pierde un preot care a stiut cu adevarat sa traiasca viata de paroh. Eparhia Oradiei a pierdut cel mai valoros pastor de suflete! Dumnezeu l-a dorit sa-l aiba si mai aproape de El, chemandu-l din aceasta vale de lacrimi si suferinta, in Imparatia bucuriei vesnice! Lacrimile nu sunt suficiente pentru a ne exprima durerea pierderii Parintelui Danutz! Dumnezeu sa-l odihneasca in locul cel luminos, in locul cel cu verdeata, de unde a fugit toata durerea! In veci pomenirea lui!

  3. S-a mai intors la Domnul inca un Pastor Adevarat. Mai rar asemenea Paroh in Biserica lui Hristos si lipsa lui va fi greu de suplinit. Sa-i faca parte Domnul de fericirea cea promisa celor credinciosi ai sai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *