Ipoteza vieţii extraterestre nu contrazice credinţa

3 răspunsuri

  1. Marcel D spune:

    Am vazut stirea pe ziare.com, comentata in fel si chip. Sigur ca Dzeu poate creea alte fiinte in univers, dar ele nu au nevoie de Isus Cristos? Nu, daca nu au pacatuit. Daca nu au pacatuit, sunt nemuritoare. Daca sunt nemuritoare. au puteri senzoriale si intelectuale aproape nelimitate. Inseamna ca se cam plitisesc, e mai interesant sa lupti cu patima si sa astepti Parusia Domnului. Parerea mea.

  2. Orlando Sorin spune:

    Pana in momentul in care ar fi cea mai mica dovada de existenta a vietii materiale extraterestre (nu alte entitati) nu putem face nici o presupunere. Nimeni nu poate demonstra la ora actuala existenta vreunei forme de viata extraterestra sau mai mult vreo forma inteligenta de viata. Restul sunt povesti nemuritoare.

  3. Doru-Mihai spune:

    Nimic din Sfanta Scriptura nu lasa sa se poata macar specula Existenta unei vieti rationale extraterestre – in sensul uman . „Societatea„ furnicilor, albinelor, delfinilor, cimpanzeior, etc. poate simula uneori uluitor (in buna masura) pe cea umana. Pacat ca o exprimare hazardata poate isca indoieli si nelinisti fara suport si acoperire.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *