Preot carmelitan ucis în India

4 răspunsuri

 1. Orlando Sorin spune:

  Fundamentalismul altor religii nu are nici o legatura cu credinta acestora. Nici o religie (afara de satanisti) nu promoveaza practici fundamentaliste ci din contra: toleranta; incercarea de intelegere a aproapelui etc. Nu razbunarea sau impunerea unei ideologii cu forta.
  De regula fundamentalismul este apanajul politicienilor fara nici o credinta clara, care sunt de regula atei dar care insa folosesc cultul respectiv pentru a controla comunitati intregi de oameni de regula saraci si fara nici o cultura generala. Din pacate intalnim si in Romania practici fundamentaliste chiar din partea BOR nemaivorbind de politicieni gen Vadim Tudor care din catereti ai savantei au devenit de nevoie cei mai mari cavaleri ai crestinatatii dar care in acelasi timp inca se mandresc cu slujirea satanei (sau a savantei ca tot aia e) care inca nu au minima barbatie sa-si recunoasca pacatele si sa se pocaiasca.

 2. Adytu22 spune:

  Nu cred ca Vadim Tudor ar avea probleme in cel mai rau caz e dezorientat. El face multe fapte de caritate pe care nu le dezvalui in fata multimii cum fac altii de ex Gigi Becali si multi altii. Intradevar in familia lui din cate stiu eu este o oarecare imprastiere crestina taicasu a fost predicator baptist chiar el spunea la tv si el e acum ortodox eu cred ca este mai mult dezorientare.

 3. Orlando Sorin spune:

  1. NU credinta in ceva era problema d-lui Vadim. Putea sa fie taso nu baptist ci orice. Credinta sincera in Dumnezeu face bine indiferent de religie (Crestini, Musulmani etc). Cine iL cauta sincer pe Domnul pana la urma tot va gasi Calea si Adevarul. Dar sa fie totul sincer si cu smerenie (recunoasterea bolilor spirituale in fata Domnului).
  2. Problema este a profanarii Bisericii de asememenea persoane precum Vadim sau cum bine s-a completat cu Becali si enumerarile pot continua. La fel ca Becali (tot cu trambite) s-a anuntat de cina crestina oferita de tovarasul Vadim. Deci in privinta milostiveniei facuta cu surle si trambite nu e nici o diferenta. Pe undeva cei doi sunt frati politicieni fara scrupule si fara Dumnezeu.
  3. Problema este a folosirii religiei ca arma politica fara nici o treaba cu credinta.
  Cand crede in Dumnezeu domnul Vadim (vaccin) cand se lauda cu savanta, cand injura ca la usa cortului, cand mananca unguri pe paine sau cand se lauda ca nu e nimeni mai destept ca el (ca isi da teza de doctorat cu 3 academicieni etc. De ce nu a fact-o ca simplu cetatean nu ca senator si atunci am fi vazut cat e de tare. Asa merci, cu functie nimeni nu risca sa te pice pe la referate, nici macar sa aiba observatii contra).
  Evident la fel e si cu Becali care se duce de la Biserica la ruleta si mai spala niste milioane. Insa cu Becali ar fi scuza prostiei si mai mult ar fi de discutat cine este in spatele lui. Nu cumva tot sistemul de inainte de 89. Ca nu putea taso lui Becali sa aiba 2 mill de $ in 89 daca nu ar fi turnat la secu nici odata. De ce nu-i scoate prietenul sau Base dosarelu ? ? ?
  ASEMENEA INDIVIZI PROFANEAZA GRAV CREDINTA IN CRISTOS SI AR TREBUI SANCTIONATI INTRUCAT DEFAIMEAZA CREDINTA MAJORITATII. Ca rusine nu le este. Acestia sunt vesnic blestemati intrucat s-au convertit la Satana. Daca ar fi avut putin respect fata de Dumnezeu ar fi tacut din gura pe veci dupa ce si-ar fi turnat cenusa in cap in public ca au servit cel mai anticrist regim care a existat vreodata pe Terra. Dupa ce au zeificat familia Ceausescu pentru un pumn de arginti. Oameni ca Vadim jugnesc majoritatea adevaratilor intelectuali Romani care si-au luat titlurile pe bune dupa zeci de ani de cercetari. Jignesc pe adevaratii intelectuali care au infruntat securitatea. Nu oamenii de origine sanatoasa proveniti din paria societatii (ca asa ceva au promovat comunistii).

 4. Adytu22 spune:

  Mda ce sa zic e drept. Numai Dumnezeu stie ce e in inima lor ori cum ei sunt niste fatarnici asta e clar dar parca asa mi se pare ca totusi Vadim ar fi oleaca adeptul dreptatii, nu stiu inca ce fel de dreptate. Ma dezorieaza ca nu e limpede in idei si e adevarat ca comportamanetul lui lasa de dorit e vulgar nu se poate aptine ei in final Dumnezeu le va cere socoteala pentru cea ce fac num sa nu ne afecteze pe noi vro data. Sa nu devina din mari evlaviosi mai prigonitori idea e ca si sfintii parinti din tara noastra le tin hangul aici e durerea. De ex Becali sfinteste stadioane cu aghiasma si cu mari episcopi stadioane care infatiseaza iadul pe pamant atatea injuraturi si vorbe murdare primeste Steaua cavalereasca a Romaniei de la Mitropolitul Streza. Eu cred ca se greseste caci si Biserica ii promoveaza. Ma refer ca Biserica da apa la moara pentru ca accepta nazurile unor oamneni care cocheteaza cu Dumnezeu pentru bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *