Legea privind Ziua Tatălui şi Ziua Mamei

3 răspunsuri

  1. Nu exista nici o discriminare chiar daca nu este stabilita o zi a tatalui, nici nu este nevoie de aceasta Discriminate in Romania cred ca sunt multe mame si multe femei-ar trebui sa se ia cu totul alte masuri nu sa se stabileasca ziua tatalui , categoric ca sunt importanti ambii parinti dar nu am auzit pana acum sa i se dedice tatalui vreun vers sau vreo oda. EMINESCU spunea „O, mama, dulce mama …„

  2. Oana Maria spune:

    Ma minunez de ceea ce doamna Luminita mentiona anterior. Stabilirea unei zile a tatalui constituie un pas important in demersurile pe care societatea civila roamneasca continua sa le faca… pentru o societate egala, o societate unde nu doar responsabilitatile se cer a fi impartite ,,pe din doua,, ci si drepturile. Uitam ca mai presus de inegalitatile de gen puternic ancorate in societatea noastra, exista dezradacinari familiale, exista tendinte ,,monoparentale,,. O masura ca aceasta este binevenita pentru cei ce cunosc carentele spatiului domestic, problemele cu care se confrunta modelul familial romanesc si mai ales cei ce militeaza pentru o Romanie a egalitatii depline de sanse intre genuri.

  3. Andreea Marga spune:

    Domnisoara sau doamna Luminita, tu te auzi ce zici? Te contrazici pe tine: „Nu exista nici o discriminare chiar daca nu este stabilita o zi a tatalui”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *