Pr. Maricel Ianuş OFMConv a fost chemat la Domnul

4 răspunsuri

 1. Anonim spune:

  Nu putem face altceva decat sa ne rugam pentru sufletul sau, cu toate ca nu l-am cunoscut deloc. Dumnezeu sa-i rasplateasca toata dargostea cu care L-a slujit.

 2. Dani spune:

  A murit un SFANT! Felul in care a mrit ne-a surprins pe multi si pe toti ne-a gasit nepregatiti dar Dumnezeu are planurile sale pe care noi nu le cunastem… totusi pot spune din inima ca A MURIT UN SFANT!

 3. Maria spune:

  Sfintii nu mor! Prin moarte, ei trec de la o viatza precum cea din pantecele mamei la viata desavarsita in Domnul si cu Domnul! Asa ca, bucurati-va! Chiar daca a plecat atat de naprasnic, Parintele nu a murit! Sfintii nu mor.

 4. Hosu Calin spune:

  Din pacate doar azi am aflat de decesul parintelui profesor Maricel. Pentru mine acest preot a fost un samaritean milostiv. Nu stiam de ce nu-mi raspunde la telefon, de ce nu-l mai pot contacta. Azi, cand am aflat ca se implineste un an de la decesul dansului, am ramas profund indurerat. Cred ca Dumnezeu l-a iubit mai mult. Am tinut foarte mult la dansul si a fost preotul care m-a sprijinit cel mai mult. Sa nu ne intristam ca si cei care n-au speranta, ar spune Sf Paul. Pentru tot binele pa care-l face omul aici pe pamant, primeste o rasplata din partea Domnului. Parintele a plecat ca sa o primeasca.
  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.