Principalele evenimente pentru centenarul naşterii Maicii Tereza

1 răspuns

  1. O, da! Ce frumos! 26 august in India, este „Ziua nationala a orfanilor”. Iubita noastra Maica Tereza de Calcutta, acorda o grija deosebita orfanilor.
    Omenirea de astazi, se manifesta ca un Mare Orfan… Maica Tereza este unul din generatoarele de Iubire, folosite de catre Tatal nostru, care este si Divinul Pedagog, pentru a realimenta omenirea care tanjeste dupa aceasta Iubire.
    Dumnezeu este Iubire… Fericita Maica Tereza a fost Iubire, pana la contopirea cu Acesta.
    Viata ei striga generatiilor de acum, dar si celor care vor veni”: este posibil sa devenim IUBIRE! Este indemnul la imitatio Christi… Haideti sa iubim, pe fiecare si pe toti, …chiar si pe cei care nu pot iubi… ei au rani adanci in inima lor…sa punem balsamul Iubirii lui Cristos. In masura in care ne lasam transformati in Iubire, devenim tot mai mult chipul si asemanarea TATALUI nostru, care este IUBIRE.
    Sa redescoperim filiatia noastra divina! Suntem copiii Dumnezeului-Iubire…frati intre noi…pentru ca atunci cand Fratele nostru mai Mare, Isus Cristos va reveni sa se regaseasca in noi… sa ne straduim sa-L imitam in asa mod incat Tatal sa-L vada pe Fiul Sau in noi. …si pana atunci sa murmuram cu bucurie la intalnirea cu fratele de langa noi:”O, Isuse!”…fie ca-L vedem inviat, fie in rastignire, suferind sau chiar mort. Sa-L imbratisam impreuna pe Isus Rastignit si Parasit in cel care nu mai poate iubi si striga (in felul sau) in parasire. Acesta este punctul culminant al Iubirii! El atunci si acolo, pe Cruce, ne-a dovedit Iubirea Sa, care cere reciprocitate. Haideti sa-I raspundem personal, dar si impreuna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *