Secretele de la Medjugorje – documentar RAI

9 răspunsuri

 1. Cu regret, regizoarea manipuleaza, tehnica cunoscuta la adeptii pretinselor aparitii de la Medjugorje… Nu s-a putut documenta nici o „minune”… Chestia cu schisma in cazul nerecunoasterii autenticitatii este un santaj ordinar, iar multe din aspectele dubioase au fost abil escamotate… Recomand un excelent site, care documenteaza indirect caracterul manipulator al acestui documentar: http://www.marcocorvaglia.com/medjugorje-en/home.html

 2. Medjugorje, timp si spatiu in care rodeste CREDINTA

  Sa retraim impreuna cu Invatatorul momentul in care ucenicii vin si ii aduc la cunostinta faptul ca au aparut intre timp unii care in Numele Lui fac si ei minuni. Invatatorul le-a spus sa nu-i opreasca pentru ca daca nu sunt impotriva noastra, sunt cu noi.
  Sa ii auzim si pe cei care astazi, in loc sa mearga la Invatatorul si sa-I vorbeasca despre Fenomenul Medjugorje, incep si transmit si altora indoliala initiala:”Oare chiar a spus Dumnezeu sa nu mancati?”…
  sau ii auzim repetand acuza pe care a primit-o si Isus:”Cu domnul demonilor ii scoate pe demoni!”.
  Secretul este sa intram, noi insine, in relatie personala directa cu Domnul nostru si sa-i spunem ce nu intelegem despre Medjugorje.
  Credeti-ma! L-am auzi si astazi spunand:”Lasati-i , daca nu sunt impotriva noastra, sunt cu noi!”
  Conditia savarsirii minunii este prezenta lui Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu care intreaba si astazi:”CREZI ca pot sa fac aceasta?” Iar la Medjugorje, se aduna mai mult de doi sau trei….si toti se roaga. Isus ne asigura:”Unde doi sau trei se aduna in numele Meu sunt si Eu prezent in mijlocul lor”. Aici are loc inflacararea credintei, necesara infaptuirii minunii.
  De ce nu putem intelege si recunoaste importanta locului si a evenimentelor care au loc in aceste conditii?
  Nu putem intelege, daca nu mergem sa-L intrebam pe El. La Medjugorje chiar simti prezenta Mamei. doar acela care nu a simtit imbratisarea si sarutarea mamei, care i-a alungat suferinta, nu poate intelege vindecarea pe care o primesc cei care considerandu-se fii, alearga in bratele mamei.
  Dar, mergeti, experimentati toti, pentru ca fiecaruia, Mama Cereasca ii adreseaza cuvintele:
  „Copilasii mei…dragi copii, va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea!”

 3. Mihaela spune:

  Am avut posibilitatea si bucuria de a ajunge in Medjugorje. Nu am plecat spre acea localitate cu speranta de a avea un semn. Cred ca ceea ce se intampla acolo e o alta posibilitate pe care Dumnezeu ne-o da ca noi sa fim fericiti. Nu sunt cuvinte sa exprimi ceea ce eu am simtit acolo, stiu doar ca o pace interioara si ceva ce cred ca se poate numi seninatate a cuprins toata fiinta mea. Eu cred ca omul din ziua de azi are nevoie de a se regasi pe sine insusi, ceea ce eu sincera sa fiu cred ca am regasit.

 4. Ionel Fecheta spune:

  Materialul video complet in limba italiana despre secretele de la Medjugorje il gasiti aici: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0fDmKz0Q9BM

 5. Mihai spune:

  Multe lucruri s-au petrecut in trecut si cei care au trait in acel trecut, nu le-au recunoscut, dar noi azi stim ca au fost adevarate. Asa ca sa lasam timpul sa treaca si noi sa continuam a avea credinta, ca de restul se ocupa bunul Dumnezeu! Insa sa nu va para rau in ultimul moment al vieti voastre de nerecunoasterea momentului.

 6. Sper ca Medjugorje este ca o mare trecere a Bisericii in fata lui Dumnezeu, si ca, comentariile mele pe acest site sunt ca detergentul pentru haine si nu ca parfumul, pt aceleasi haine.

 7. Spun trecere in sensul de iertare, de bine. Cert este ca crestinismul este primordial.

 8. Medjugorje este locul unde traiesti caldura, gingasia si sensibilitatea iubirii Divine. Traiesti Cerul pe pamint. Iubesti pe toti cei ce te inconjoara, suferi alaturi de ei, te rogi fierbinte si doresti sa mangai pe toata lumea. Este fericirea intregii omeniri atit de incercata, din toate punctele de vedere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *