Cardinalul Dolan: vorbim despre Isus

1 răspuns

  1. DA, minunat!… si in vederea acestei – schimbari radicale – auzim din nou „Fiule, da-mi inima ta!” Daca eu, fiul, ascult de El si-I dau inima mea, El Isi face cu siguranta, partea Sa… transformatoare!
    …DA, si la Primele Rusalii, Divinul Pedagog, care este si Tatal nostru, a lucrat tot pe fondul ascultarii Apostolilor adunati in jurul Mamei… erau impreuna adunati, au ascultat si nu s-au departat de Ierusalim!

    In ce priveste alegerea lui Petru al zilelor noastre, haideti sa ne imbracam cu rabdare… in Pedagogia, realitatea si dimensiunea Divinului Pedagog, Petru al zilelor noastre exista deja… doar pana sa aflam noi, mai dureaza si pentru ca Sfanta Maica Biserica este divin-umana, facem unitate si ne plecam genunchii in Numele Cel mai presus de orice nume, al Domnului nostru Isus Cristos, invocand si noi venirea si lucrarea Spiritului Sfant in Cenacolul nostru „aici (la Roma) si acum” pentru ca Tatal sa-L recunoasca pe Fiul Sau in acela pe care l-a chemat sa fie Petru al zilelor noastre, spunand pentru Conclav, pentru Biserica si pentru lume: „Acesta este fiul Meu preaiubit…”. Astfel alegerea Suveranului Pontif va fi opera Preasfintei Treimi! Astfel, telul de convertire a inimii …va fi atins!

    Isuse Cristoase, Fiul lui Dumnezeu, Domnul si Invatatorul inimilor noastre, Iti multumim pentru Iubirea Ta, pentru fidelitatea Ta, pentru Prezenta Ta! Fa inima noastra asemeni cu Inima Ta! Iti multumim ca ne-ai ascultat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *