Cathedral Plaza nu poate intra în legalitate (comunicat ARCB)

3 răspunsuri

 1. Maria888 spune:

  Dar cum? Singura modalitate de desfiintare pentru structura de beton armat la asemenea inaltime si dimensiune este prin implozii. Care sunt ca un mic cutremur, care sigur va afecta structura catedralei de langa. Si mai exista si aria de cadere a molozului care chiar si minima nu este nici in cazul celor mai atente demolari doar in aria construita a cladirii (am vazut in documentare de demolare din USA in New York, unde cred ca se fac cele mai atente demolari cladirile fiind foarte apropiate unele de altele – de obicei se demoleaza un cvartal nu doar o singura cladire). Foarte complicat, si trebuie facuta cu grija.

 2. Cristina spune:

  Cathedral Plaza este construită pe structură metalică, deci se demontează; iar betonul, acolo unde este, se taie. În plus, aşa cum s-a construit, se poate şi desfiinţa clădirea ilegală, care prezintă un pericol mai mare pentru catedrală în momentul de faţă decât ar reprezenta procedeul de demontare a ei. Există studii care stabilesc cum poate fi demontată; în plus, chiar unul dintre arhitecţii clădirii a declarat că demontarea este posibilă.

 3. Maria888 spune:

  Pai atunci se demonteaza si va ramane parcajul subteran, care este din beton armat, care este ceva urias, tin minte cand il faceau erau toate strazile un noroi acolo si cred ca are mai multe nivele si este foarte util in zona. Primaria ar putea plati demontarea si parcajul subteran va ramane in proprietatea primariei care il va inchiria utilizatorilor de masini in centrul Bucurestiului urmand sa isi acopere costurile in timp si eu cred ca va face si profit. Tot spun ca este scump sa faci parcari subterane in Bucuresti – pai uite una gata facuta trebuie doar s-o iei (ma rog o cheltuiala sa te duci s-o iei, faci si ceva corect).
  Este un plan copilaresc stiu, dar poate este fezabil, de ce n-ar fi? Evident este fezabil doar in ideea ca s-ar obosi Primaria sa se riste sa plateasca pentru asta nu sa astepte sa vina un antreprenor privat sa demonteze ca primarul nu vrea „sa cheltuie banii bucurestenilor” – banii sunt acolo ca sa-i cheltuie, daca are dubii poate face referendum local, nu trebuie sa tinem alegeri doar pentru liderii locali ci si ne pot intreba in deciziile mai importante pe care le iau, ca n-am ales un rege am ales un primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *