A trecut la Domnul sr. Ecaterina Hanganu

8 răspunsuri

 1. Tincu spune:

  Dumnezeu sa o odihnească in pace.

 2. Prisacariu Liviu Jany spune:

  Exceptional profesionist si om. Nu a putut accede ca profesor universitar datorita unui sistem de neinteles pentru promovarea performantei universitare. Dumnezeu sa o pomeneasca in Imparatia Lui.

 3. Olaru spune:

  Dumnezeu sa o ierte! O mare pierdere! Am avut plăcerea de a o cunoaste in calitate de student apoi de pacient. O fire blândă, un om bun… Odihnească-se in pace!

 4. DEAA spune:

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Eram langa dumneaei cand a scos bani din buzunar si a dat unui bolnav pentru a-si cumpara medicamente!!! Avea un suflet mare si era o buna profesionista.

 5. Dudulean spune:

  Dumnezeu să o odihnească! Suflet mare și bland! I-am fost pacienta.
  Un om extraordinar, un medic desăvârșit!

 6. Am admirat-o si am iubit-o, fiind eleve ale aceluiasi liceu – „Mihail Sadoveanu” din Iasi. Un om deosebit, inca de pe atunci – primul cuvant care-ti venea in minte/suflet, atunci cand erai langa ea, era INGER! Dumnezeu s-o odihneasca langa cei alesi de El!

 7. Tofan Aurica spune:

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Astfel de oameni sunt foarte rari. Un singur cuvant ar putea egala sufletul acestui OM=INGER. Toti cei din breasla, luati exemplul, copiati, imvatati de la cea care a fost si va ramane INGERUL PAZITOR AL TUTUROR CELOR SUFERINZI. Calea va va fie luminata si presarata cu flori si verdeata, dna. doctor. Ramas bun.

 8. Amintiri dragi ne-au legat din vremea studentiei si pana acum. Catincuta draga, pentru mine n-ai plecat nicaieri; esti acolo unde te stiu de o viata: alaturi de cei in suferinta mare, la capataiul tuturor celor care cer ajutor, cu toti cei care asteapta o alinare, in inimile celor pe care i-ai mangaiat, MEDIC EXCEPTIONAL pentru trupuri si suflete, OM cum rar se mai nasc. Dumnezeu sa te iubeasca si sa te primeasca in bratele Sale!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *