330.000 de copii abuzați în Biserica Catolică Franceză de-a lungul a 70 de ani

3 răspunsuri

  1. Ioan spune:

    Cum au fost dovedite aceste abuzuri sexuale pe o perioada atat de lunga si implicand mii de clerici si laici din institutiile Bisericii? Au fost tot atatea procese? S-au bazat numai pe numarul reclamatiilor si sesizarilor sau pe incalcarea secretului Spovedaniei? Pe ce s-au bazat cand au scris in raport despre sute de mii de copii abuzati si mii de clerici? Au existat sentinte judecatoresti sau au recunoscut mii de preoti? Revin 100 de copii abuzati pt fiecare cleric sau persoana consacrata. Cum a fost definit abuzul sexual?

  2. George Dudas spune:

    „3.200 de agresori, din totalul de 115.000 de clerici” inseamna 2,8 la suta. De apreciat ceilalti 97,2 la suta care au fost fideli lui Isus. Dincolo de rusinea provocata de cei 2,8 la suta, care ar trebui excomunicati, nu doar caterisiti, raportul se vrea o denigrare a Bisericii in corpore. Aici tinteste statul cu asemenea studii.

  3. Milos spune:

    Este realitate. Istoria nu minte si cate atrocitati nu sunt si la ora actuala. Cat de curand Dumnezeu va rasplati si va pedepsi pe toti care si-au batut joc de viata acestor copilasi in numele religiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *