Biserica Catolică din Elveția aprobă un studiu independent despre abuzurile sexuale

Episcopul Joseph Bonnemain

1 răspuns

  1. Dorin Zamfir Pinkowski spune:

    Nu vreau să fiu cinic, ori lipsit de empatie pentru anumite victime, însă observ din nou următorul tipar: după ce se pun ochii pe bunurile și proprietățile Bisericii Catolice, urmează anumite ”anchete”, al cărui rezultat este deja de pe acum previzibil! Biserica va fi denigrată și pusă să plătească… după care pentru a obține acești bani va fi forțată să vândă imobile din poziții cheie, a căror valoare, va exploda. De ce nu apare nici un articol cu ce s-a făcut cu celelalte imobile pe care Biserica a fost nevoită să le vândă, după astfel de ”anchete”???
    Alt fapt ciudat aici este că, în America atunci când anumiți pastori neo-protestanți au avut un comportament similar, aceia au fost pedepsiți penal, însă confesiunile din care făceau parte, nu au vândut nici un imobil pentru a despăgubi victimele.
    În fine, ca ultim paradox, în toată această poveste observ cum toate confesiunile creștine, inclusiv greco-catolicii, se unesc să atace celibatul preotului romano-catolic.

    PS: Această temă a fost magistral tratată de către Părintele Claudiu Dumea în cărțile sale. Deși el nu mai este printre noi, cărțile sale, ne păzesc încă, asemenea unor buni îngeri păzitori …și ne țin departe de partea lipsită de lumină a modernismului. Dumnezeu să-l încununeze!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *