IPS George Guţiu a trecut la cele veşnice (comunicat)

3 răspunsuri

  1. Ana spune:

    Dumnezeu sa-l odihneasca cu dreptii. Foarte rar se nasc asemenea oameni. Sa dea bunul Dumnezeu ca pe viitor sa mai avem Episcopi care sa se ridice la inaltimea dumnealui in aceste vremuri de seceta…

  2. Monica Prodan spune:

    Înalt Preasfinţitul George a trăit discret, a purtat discret suferinţa Bisericii în închisoare, şi-a asumat cu discreţie crucea arhierească, iar acum, la fel de discret s-a reîntors în casa Tatălui Ceresc.

    Dumnezeu să-l primească între aleşii Săi!
    Cu multă dragoste, Familia Prodan

  3. Radu Ureche spune:

    Intreaga noastra familie, fosti profesori si fosti elevi ai scolilor Blajului si ai Liceului „Titu Maiorescu” din Aiud, rude ale Parintelui Simion Crisan (Crisanut), ce a activat ca Profesor la Acadmia Teologica din Blaj (personalitate greco-catolica in lagarul de exterminare de la Canal), isi exprima un dureros regret pentru plecarea dintre enoriasii sai, a Preasfintitului Episcop al Eparhiei de Cluj-Gherla, George Gutiu. A fost iubit, stimat si ascultat cu deosebita incredere si iubire de catre credinciosii greco-catolici. Se cuvine sa-i alaturam vietii care a-dus-o si amintirii ce ne-a lasat-o, cuvintele Episcopului Ioan Suciu: „Dumnezeu ne va recunoaste ca suntem ai Sai, dupa ranile noastre”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *