Legea Cultelor – proiect eşuat

3 răspunsuri

 1. Articolul de mai sus este o relevare obiectiva a unei realitati de mult stiute, dar tinute ascunsa de autoritati. Biserica ortodoxa – in conspiratie cu autoritatile – reactioneaza violent la existenta oricarei confesiuni crestine. Desi se crede Unicul Trup al Domnului Cristos, si continuatoarea fara greseala a traditiei apostolice, in materie de respectare a vointei individului de a alege esueaza lamentabil. Ori, inca din Geneza, omul a fost lasat liber sa aleaga.
  Apoi, incalca acut cerinta MAntuitorului, care prevazand despartirea Bisericii, se ruga pentru unitatea crestinilor.
  Ce ne ramane de facut noua, non-ortodocsilor? Sa ne traim credinta in Domnul Isus astfel ca marturia noastra sa sparga inimile de piatra si sa aduca vremuri de inviorare si pentru Bisericile noastre!
  Domnul sa fie cu toti ai Lui, indiferent de apartenenta confesionala!

 2. Ilie Sal spune:

  Suntem „deajuns si suficienti„ spun cultele care acum sunt recunoscute dar cei mai multi dintre protestanti au uitat cum au ajuns recunoscuti. Daca stiu eu ar vrea Dumnezeu sa se reveleze oamenilor intr-o alta forma (deoarece „actuali„ s-ar putea sa nu ma aiba decit institutia si sa isi fi pierdut SCOPUL) nu mai poate pentru ca ei sunt „deajuns si suficienti„

 3. Lucian Stiopu spune:

  Cred ca legea cultelor este inca o dovada a faptului ca locuim in Romania si ca acest fapt prin excelenta ne ocupa tot timpul. Putem vorbi oare in granitele acestui stat de libertate? Legea cultelor este inca o dovada a faptului ca discutia despre liberate in Romania nu poate fi pusa decat in termenii teoreticului. Sa ne regrupam in speranta unui mai bine, cam in aceste cuvinte am putea citi in modul cel mai fericit posibil evenimentul de lansare a acestui document extrem de sincer al Romaniei „LEGEA CULTELOR„. Paradoxal acest document apare dupa condamnarea comunismului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *