Irineu Bistriţeanul este preşedintele comisiei de bioetică

1 răspuns

 1. Inalti Parinti ierarhi, Teologi si Specialisti in Tratarea prin Transplantul de Organe

  O tratare prin aplicarea trasplantului cu organe este „legiuitoarea„ noului timp in care traim si nu singurul pe care-l vom traii.
  Sunt foarte multe cazuri in care Dumnezeu lasa prin pana Scriitorilor Lui o serie de urme din care se intelege tendinta de perfectionare a omului creat.
  Lumea de astazi traieste in lumina cunostintelor unui timp ce este mereu in reinnoire prin noile modalitati gandite de omu nostru luminat de Dumnezeu.
  Sa iei de la un pacient aflat in moarte cerebrala pentru a salva un alt pacient ce se zbate intre moarte si viata nu gasesc ca este o practica lipsita de caracteristica bioeticii medicale.
  Acolo unde se pune problema avortului, schimbarii de sex, a schimbarii si modificarii caracteristicilor persoanei si alte modalitati asemenea lor pot spune ca se pune problema unei practici lipsite de bioetica.
  Transplantul de organe evidentiaza tratarea pacientilor prin metode oi raportate la cunoasterile timpuylui de astazi, cunoasteri ce nu impieteaza cu nimic enuntul biblic si teologico-dogmatic.
  Nu trebuie sa facem din om un teritoriu asupra caruia nu putem intervenii ca metodele de asanare a afectiunilor ar impieta cu ceva bioetica manufacturiala a procedurilor de tratare.
  Eu am in mine o valva cardiaca mecanica pentru care iau un tratament toata viata ca un rezultat al faptului ca autorul nu a gandit ca prin miscarea ei determinata de presiunea intro continua manifestare asupra valvei va determina generarea unui camp bioenergetic, biostatic, ce va interfera cu campul biostatic din fluidul sanguin, prin aceasta determinana procesul de coagulare al masei sanguien, proces anulat de mdecatia anticoagulanta.
  Sunt o serie de organe artificiale care produc moartea inceata a pacientului ce le poarta pe cand cele biologice luate de la pacientii aflati in moarte cerebrala ajuta la continuarea vietii si chiar a activitatii curente prin care-si poate creste copii si asa mai departe.
  Ramane sa mai discutam cu bunavointa domniilor voastre.
  Pana atunci permiteti-mi sa va transmit Craciun Fericit si La Multi Ani!
  Cu respect un pacient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *