S-a stins din viaţă Mons. Octavian Bârlea

1 răspuns

  1. Monsenioarul Octavian Bârlea, o figura a exilului românesc pe care la slujit. In Kreuzer str, lânga Selingentor, se afla Centrul Cultural Românesc, unde s-a adunat-format Apozitia, existenta si azi tot acolo, datorita Msg Octavian Bârlea.
    A fost iubit si respectat de toti. Cu tot respectul postez aceste rânduri.

    Observ cu durere cum pe zi ce trece tot mai multi oameni de spirit, ai lui Dumnezeu ne parasesc, iar locul acestora nu se ocupa cum este normal. Amintesc pe Msg Ghe Surdu, de care m-am legat sufleteste ca de un parinte, bunic. De Poetul crestin Ioan Alex, un alt titan al credintei crestine, Petre Tutea, Cleopa, Steinhardt si daca scotocim bine mintea observam si cu ultima plecare a Sf Parinte Ioan paul al II-lea, ca golul ramas devien o imensa gaura. Sa ne rugam Domnului sa ne ofere asemena daruri, dar mai ales nouo insine inimi de carne, deschise, sensibile ai asculta si urma. Dau un exemplu!

    Poateul Ioan Alex, a fost o figura ecumenica, un crestin-ortodocs veritabil, iubitori si slujitor laic al Biserici, dar nu a fost ascultat , urmat dimpotriva denigrat inclusiv de mai mari nostri spirituali. Pentru ca azi sa-i auzim pe aceiasi denigratori vorbind cea ce Ioan Alex provaduia.

    Doamne ajuta
    O.M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *