Trupul pr. Argatu nu a putrezit nici după şapte ani de la moarte

5 răspunsuri

  1. Am citit si am auzit multe despre parintele Argatu. Regret ca nu l-am cunoscut in viata pentru ca as fi avut mare nevoie de un sfat de la dumnealui. Parintele este un sfant si datorita vietii in sfintenie pe care a dus-o este normal ca si trupul sfintiei sale sa fie neputrezit. Sper ca de acolo unde este sa ne poata ajuta in continuare la fel cum a facut-o cand era printre noi. Doamne Ajuta!

  2. L-am vazut in 1990, pe parintele Ilarion Argatu, atat la M-rea Cernica cand spovedea, cat si la M-rea Sitaru, unde venise cu Parintele Petroniu Tanase in vizita. Aveam 17 ani, si cand m-a binecuvantat, pareau ca niste ingeri.

  3. Vali M spune:

    Sa ne rugam la acest parinte sa avem iertare de pacate si ajutor de vreme buna.

  4. Mihaela Toma spune:

    Parintele Argatu a fost pentru credinciosi un adevarat doctor al sufletelor suferinde. Mereu va fi perzent chiar daca nu mai este aici. Prin sfintenia sa va fi vesnic, abia acum se va face si mai cunoscut lumii la fel ca toti sfintii. Eu o mare pacatoasa, il rog pe Parinte sa-mi ajute sufletul si sa ma ajute a cunoaste pe cei ce cred cu adevarat.

  5. Parintele Argatu a fost un sfint un inger de la Bunul Dumnezeu l-am cautat la Manastirea Cernica vedea cu ochii inchisi chilia sa micuta era mereu neincapatoare lume din toata tara venea cerindu-i ajutorul nu dormea noaptea se ruga neincetat putinul timp pe care il dormea era suficient restul vietii si-a petrecut-o numai in rugaciune si in slujba Domnului si ale puterilor ceresti Este un sfint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *