Rozariul ajută la creşterea spirituală

3 răspunsuri

 1. Bogdan spune:

  Dragi frati si surori intru Cristos,

  Rozariul e o minune. Vreau sa va spun ca am un Rozariu de la Fatima din lemn de trandafir. De cand il am credei-ma il port peste tot cu mine. In momentele grele tin Rozariul in mana si ma rog Domnului Cristos si Fecioarei Maria iar ajutorul meu vine indata.
  Chiar ma ajuta Rozariul si o spun sincer.

 2. Crisan Maria spune:

  Multumim Sf. Parinte pentru acest sfat care ne va ajuta sa o cinstim si mai mult pe Sf. Fecioara Maria. De aceasta rugaciune este mare nevoie si in tara noastra avand in vederea ca apar tot felul de probleme care-i indeparteaza pe romani de Dumnezeu, iar credinta este foarte incercata prin filmele si stirile rele care se dau in Romania.
  O rugam pe Maicuta Sfanta sa mijloceasca pentru tara noastra care este numita „Gradina Maicii Domnului„ darurile spirituale de care au nevoie romanii in vremurile noastre. Amin.

 3. Sinteză a credinţei, speranţei şi iubirii, sfântul Rozariu este oferit de Prea Curata Născătoare de Dumnezeu şi pururea Fecioara Maria, ca şi un lanţ de care creştinul prinzându-se, să poată ajunge în patria cea adevărată şi fericită, CERUL. Papa Pius al IX-lea care avea o devoţiune specială faţă de sfântul Rozariu, atunci când mulţimea credincioşilor îi cerea să le binecuvânteze rozariile, o făcea cu mare bucurie, zicând:papa nu numai că binecuvântează rozarii, dar se şi roagă cu drag rozariul!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *