Poziţia Bisericii Catolice privitor la acordul prezumat (comunicat)

3 răspunsuri

  1. Orlando Sorin spune:

    Poate asa zisa lege a lui peste se extinde astfel: daca ministrul sanatatii nu precizeaza explicit ca nu avem voie sa-i spargem capul sa o putem face fara sa-l mai intrebam considerand ca si-a dat acceptul implicit. Teoria se poate extinde cu profanarea locurilor de veci (care nu mai sunt de veci datorita tot statului Romania care introduce impozite si pe asa ceva).

  2. Andreea spune:

    Sunt crestin ortodoxa, dar respect fiecare religie si credinta in D-zeu. Sunt contra acestor abuzuri, pt ca nu contam doar ca spirite ci si ca trupuri. Orice religie ne invata sa avem un deosebit respect pt viata, religie, traditii, corpul nostru material si in special fata de sufletul ce ne-a fost dat de catre D-zeu. Rog Biserica sa faca tot posibilul pt a NU-I lasa PE OAMENI sa ajunga niste halci de carne. Oare atat de mult am decazut? Oare nu mai avem nici-un gram de respect fata de D-zeu? Oare chiar ne-am transformat in niste sadici, gata oricand sa sacrificam vieti pt a salva altele doar pt 30 de arginti? Unde ne este ETICA? Unde ne este MORALA? Unde ne este CREDINTA? Sa ne fereasca D-zeu sa ne-ngropam rudele si prietenii ciopartiti! ! !

  3. Matei Dumitru spune:

    Nu ştiu dacă a-ţi afirma şi conserva propria identitate, a-ţi revendica propriile averi, propriile drepturi de om şi cetăţean înseamnă neapărat sadism. Şi noi respectăm toate religiile atâta timp cât acestea nu se manifestă ca uzurpatoare a valorilor noastre materiale şi spirituale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *