Episcopii americani răspund la clipurile cu Planned Parenthood

1 răspuns

 1. Maria888 spune:

  In aceste clipuri si in informatii ulterioare am gasit pe siteul cnsnews.com faptul ca deja s-a recunoscut ca nu este vorba despre foarte multe avorturi tarzii. In articole se pune deja intrebarea retorica de ce acesti copilasi nu sunt ajutati sa supravietuiasca avortului pentru ca in multe cazuri este posibil (deci sunt complet dezvoltati? ce fel de avorturi sunt acestea? in curand vor arunca si corpurile mamelor la gunoi zicand ca n-au supravietuit operatiei care este clar metoda folosita?). Ma inspaimant. cat de departe s-a ajuns?
  Daca exista etica pentru PETA cred ca ar trebui sa existe o etica si pentru oameni, sa ni se spuna ce anume produse sunt testate pe tesuturi umane, de la ce firme, pentru ca sa putem discrimina activ aceste firme de pe piata.
  De ce isi fac oamenii unii altora, deci sie insisi, umanitatii, unele ca acestea? In numele a ce? Al progresului? Progres pentru cine daca in viitor majoritatea vom fi morti.
  Este tragic pentru cei cu boli terminale si netratabile, ei sufera enorm si este o suferinta fara concluzie si eu cred nemeritata. Dar pentru a salva pe cei bolnavi in viata inchidem portile vietii? Oare cred oamenii de stiinta ca au descoperit usa ascunsa a universului facand rau?
  „Falsa facere de bine lasa rani adanci care cu greu mai pot fi apoi vindecate” Clement din Alexandria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *